Feljelenthető-e? Mit lehetne tenni?
Röviden,40 éves 2 gyerekes házas nő.
Megromlott párkapcsolat, és daganatos megbetegedés alatt összejött a munkahelyén egy "cukimuki" férfival, aki úgy bánt vele mint egy királynővel.Rövid időn belül kimutatta a foga fehérjét és kiderült,hogy egy nárcistikus pszihopata.Rengeteg veszekedés, alázás, megfélelmlítés, szexuális kényszerítés, zsarolás, kisajátítás,zaklatás az eszköztára.A nő már menekülne, retteg,de nem mer lépni inkább tűr csak hogy nyugi legyen.Mindezt azért, hogy ne legyen megbélyegezve ,ha kiderül.Ott kellene hagynia munkájat,nehezen találna másikat,meg a pénz is nagy úr.
Semmire sincs bizonyítéka. Az ember meg tisztában van ezekkel és gátlástalanúl kihasználja.
🥺😭
SEGÍTSÉG!!!!!
"A nő már menekülne, retteg,de nem mer lépni inkább tűr csak hogy nyugi legyen."
Szemét leszek, de ezekszerint mégsem lehet annyira szar, ha nem dolgozott ki magának az évek alatt egy menekülési tervet, mindezt még csak nem is azért, mert fél, hogy a partner megölné, hanem mert MIT GONDOLNAK RÓLA MÁSOK 😂😂😂
Kibszott bohóc
Őszintén szólva, hogyha szexuálisan kényszeríti, vagy esetleg megveri a nőt azok elég jó bizonyítékok arra, hogy lezárják! Erőszak ellen nyugodtan fel lehet jelenteni a rendőrségen!
Jó, kevés a pénz, de inkább szegényebb legyen az a nő, mint bármi rossz történjen vele és a gyermekeivel! Anyaotthon létezik, aztán ismerőshöz, baráthoz, szülőkhöz mehet egy időre.
Nézd, ha az életem veszélyben van, akkor nem azon malmozok, hogy más mit fog rólam gondolni, ha megvédem magam vagy hogy mennyire lesz szar, ha kevesebbet keresek.
Ez csak egy szánalmas műbalhé egy gyáva ember tollából.
Aki még nem volt ilyen helyzetben nem tudja elképzelni hogy az áldozat nem tud kilépni a kapcsolatból akkor sem ha veszélyben az élete.
Kérj segítséget mert egyedúl nem fog menni.
NANE
06-80-505-101
info@nane.hu
Szerintem amúgy inkább az a probléma, hogy tartós egészségügyi kezelés alatt áll.
Másik munkáltató nem fogja felvenni ha innen kirúgják és nem hiszem, hogy az alkalmanként milliós kezelést ki tudná amúgy fizetni.
Mindenesetre ez nem egy olyan helyzet, amit meg tudsz oldani egyedül. A NANE jó irány lehet. Szülőktől más rokontól nem tudsz tanácsot kérni? Mekkora cégnél dolgozol? Esetleg ott nincs egy értelmes HR részleg? Oda is be lehet battyogni a feljelentés előtt és tájékoztatni róla őket, hogy bántalmazásért feljelentetted a pasit, “és nem akartad őket kellemetlen helyzetbe hozni, csak már úgy érezted nincs más választásod”.
Nekem a nyugalom mindennél többet érne. Tudom mit beszélek, otthagytam a lakásom, es nem érdekelt a babavaro hitel se, inkabb kiszenvedem valahogy a kamatos törlesztőt, csak legyen végre béke.
Azota az életem egyeb resze rendbe jött, de a váláshoz mindenképp ragaszkodok, nem akarom hogy bármilyen közöm legyen hozzá, pont elég a közös gyerek. (Ott is féltem a gyereket, de a joggal szemben tehetetlen vagyok)
Ha van fizikai bántalmazás, azzal 24 oran belül el kell menni orvoshoz látleletért, aztan feljelenteni.
Biztos hogy otthagynám a munkahelyet, inkább szenvedek valami szar munkat ideiglenesen, mint hogy ott legyek. Ha annyira fél akkor ugyis ki fogják rúgni, mert rámegy a teljesítményére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!