Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a szomszédom gyökér és...

Ha a szomszédom gyökér és megszaladt a kezem, mennyit kaphatok?

Figyelt kérdés

Szomszédunk 3 hónapja költözött ide, többen jelentik hetente a rendőrségnek, mert a saját sz*rát más udvarára dobja, üvölteti a zenét, agresszív, stb..

Tegnap majdnem fejbe vágta a gyerekem valami gumi darabbal (autó gumi talán), pofán vágtam és írásba is adtam neki, ha megegyszer a gyerekemhez vág valamit, megölöm.

Mennyit kaphatnék, ha feljelentene az üzenet miatt? A fején nem látszik sok minden. Csak hogy hülye.

2023. jún. 19. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
81%

8 napon túl gyógyuló 2 év.

Súlyos testi sértés 2 évtől határ a csillagos ég.

2023. jún. 19. 16:33
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
Eröszakra eröszak a válasz? Nem vagy különbb a szomszédtól. Elég szar lenne ha mindenki eröszakkal akarna minden vitás ügyet megoldani.... A szomszédod egy gyökér ja..és te mi vagy?😉
2023. jún. 19. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Írásba adni kár volt. A többit letagadhatod. Viszont ha eljelent, akkor az eset többi körülményeit is kötelesek vizsgálni a hatóságok, tehát te szépen beadsz egy viszontkeresetet és rögtön más lesz az ő helyzete is.
2023. jún. 19. 16:35
 4/8 muleon666 ***** válasza:
59%
Nem tudom, mennyire érné meg neki egy ilyen fiaskó. Az biztos, ha ilyen szomszédaim lennének, már nem élnének. A gyerek biztonsága az első
2023. jún. 19. 16:37
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Ha jól sikerül akár még életfogytot is, elvégre megelőzte egy életveszélyes fenyegetés. :)
2023. jún. 19. 16:49
 6/8 A kérdező kommentje:
#2 én a szomszéd vagyok, aki 3 hónapja tűri, hogy a gyökér szomszéd szétbssza a kertet, a kerítést, fel üvölti a gyereket és még sorolhatnám. 3 hónapnyi szarság után 1 pofon bőven apró dolog. Plusz nem rám hívták 3 honap alatt a rendőröket kb 13 alkalommal a fentebb írtak miatt.
2023. jún. 19. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
84%
Komoly leírtad neki hogy megölöd? Ugye tudod hogy ezzel szép kis bizonyítékot adtál a kezébe? Besétál vele a rendőrségre és évekre lecsuknak.
2023. jún. 19. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
92%
Írásba adtad, hogy megölöd? Nem sok eszed van, az biztos.
2023. jún. 19. 17:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!