Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha rendelgetnek szemétségből...

Ha rendelgetnek szemétségből a házamra pizzát meg ilyenek, azt fel tudom jelenteni valahogy? Van ennek valami menete ami sikerrel járhat?

Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Szólsz egy rendőrnek aztán ő megmondja, hogy mi a helyzet.

Ugyanakkor okosban is ha megbeszéled a pizzázóval akkor tuti kiadják a "számod", aztán azzal már te is tudsz okosban nyomozni, hogy ki szórakozik veled.

2023. jún. 14. 21:41
 2/9 anonim ***** válasza:
16%

Te vagy az, SoDi?

Kérdezd meg a zugügyvéd Goldát :D

2023. jún. 14. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Milyen számot? :D

Facebook profillal vagy egy sima emaillel már rendelsz pizzát, semmiféle érvényes telefonszám nem kell ehhez :D

2023. jún. 14. 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
23%
#1 hol rendelsz te email címmel pizzát? Max valami telefonos appból de ott akkor meg megint elérhető vagy, mert se playstore, se facebook nincs telefonszám nélkül.
2023. jún. 14. 21:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már, rendelhet egy fülkéből is akár.
2023. jún. 14. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
80%

Online feluleten is lehet rendelni, akar szamitogeprol vagy xboxrol is.

Kerdezo, en orulnek, ha valami ismeretlen kajat rendelne nekem "kitolasbol" minden hetvegen :D Neked ez miert baj?

2023. jún. 14. 22:06
 7/9 anonim ***** válasza:
20%

Egyetlen pizzázót mutass már, töki, ahol vissza kell igazolni a tel. számodat :DDD

Az online rendelős cuccoknál 95%-ban regelsz egy emailel vagy facebook-al, kérnek ugyan tel. számot, de megerősíteni nem kell, és már rendelgethetsz is a világa f-szára.

Leragadtál úgy kb. 2004-ben, tetyó.

2023. jún. 14. 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen nekem is, valaki vicces kedvében volt. Megmondtam második alkalommal a pizzázónak, hogy ezt most átvettem, de ezen túl kizárólag a saját telefonszámomról fogok rendelni, ha rendelek, ha más emailről, fiókról érkezik rendelés, az nem én vagyok. Nekem kiadták az e-mail címét a féregnek, de azzal nem mentem sokra, nyilván kamu volt.
2023. jún. 15. 00:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki. Ha tudom ki volt, megköszönöm neki is 🤣 Persze ha fizetnem kell érte, mert utánvételes, akkor már más a helyzet
2023. jún. 20. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!