Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Fel jelenthet?Mekkora gondba...

Fel jelenthet?Mekkora gondba kerülhetek emiatt?

Figyelt kérdés

Panelban alsó szomszédom folyamatosan zaklat hogy hangosan járunk, és bosszúból folyamatosan felkopog hajnalban a plafonon.

Egyik este annyira ideges lettem hogy megfogtam és ásványvizes üvegekkel ledobáltam az ablakba akasztott muskátliajit mind a három ablakán, megfenyegetett hogy fel fog jelenteni, gondba kerülhetek emiatt?

2023. jún. 14. 13:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk ugyanez, délután kettőkor is verte az ajtónkat, hogy hallja, ahogy lépkedünk a lakásba és fejezzük be, mert zavarja. Az airbnb-s nyugati fiatalok hajnali dáridója nem zavarja.

Hajnalban direkt csönget, hogy felébresszen, stb. Próbáltam szépen, próbáltam csúnyán, de nem lehet beszélni vele. Feljelentettem, most egy ideje kusba van.

2023. jún. 17. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!