Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon felhúztam magam, sírás...

Nagyon felhúztam magam, sírás kerülhetett és megszakítottam?

Figyelt kérdés

még egy barátnőmmel is megszakítottam a kapcsolatot. De nem bánom lszarom. Csakhogy mással is megteszem ezt majd. De lszarom. Mintha én lennék a szr, mindig csak az kerül hátrányba. A rhadékok meg nem

Hogy ne stresszeljek ilyeneken?

26/N

2022. febr. 10. 16:10
 1/5 A kérdező kommentje:
Ne akard érteni, kérdés, hogy mivel oldod a stresszt ha régóta vagy ebben az állapotban? Sport nem segít ahogy tapasztalom. :/
2022. febr. 10. 16:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor stresszelsz vagy leszarod?
2022. febr. 10. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:

olyat csinálj ami megnyugtat, lazíts

van akit a sport nyugtat meg, van akit a törés-zúzás, van akit a szex, van akit egy jó tea, van akit a sírás...van aki meg csak leírja, vagy kibeszéli magából ami bántja

van egyáltalán akire számíthatsz?

2022. febr. 10. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyugi, majd elmúlik.

Valóban jobb olyannal nem találkozni, aki ennyire felidegesít.

2022. febr. 10. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Nem ők idegesítettek fel.

Ennek a felindulásnak a következménye, hogy leszrtam a barátokat (nem volt nagy dolog de mégis zavart) így inkább megszakítottam, de más nem tette volna szerintem. De ha egyszer zavar valami akkor zavar lszrom. Nem ők húztak fel ennyire, csak mostanában mindig ért valami stressz, de eddig csak mérges lettem, most viszont úgy érzem sok volt és már elérzékenyülök :(

2022. febr. 10. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!