Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Át lehet-e menni az államhatár...

Át lehet-e menni az államhatárokon gyalog erdőben, illetve pusztákon?

Figyelt kérdés

Kambodzsába szeretnék menni, tehát Magyarország-Szerbia-Bulgária-Törökország-Irán-Pakisztán-India-Mianmar-Thaiföld-Kambodzsa útvonalat járnám be, ez természetesen sok határátlépés lenne.

Arra gondoltam, hogy az erdőben nem a kijelölt úton megyek, hanem a fák között, de úgy, hogy látom az utat.

A többi helyen pedig csak sétálok a mezőn, majd oldalról bemegyek egy városba...

2023. jún. 8. 22:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én okos vagyok, kikerülöm Bangladest!
2023. jún. 9. 18:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy troll kérdés...

Schengenen belül szabad az ilyesmi, azon kívül szigorúan tilos, illegális határátlépésnek minősül, ami bűncselekmény. Már a szerb határon nem tudnál átjutni a kerítés miatt, és ott lennének a legkedvesebbek valószínűleg egy ilyenért. A felsorolt országok között több igen kemény diktatúra van ahol az ilyet nem hagyják annyiban, ráadásul sok határt (pl. India-Pakisztán kerítéssel, fegyveresen őriznek

2023. jún. 10. 12:07
 13/17 A kérdező kommentje:
No meg az India-Burma. Burma-Thaiföld meg egyenesen aknamező.
2023. jún. 10. 12:11
 14/17 anonim ***** válasza:
41%
8 évvel ez előtt még ráfogtam volna, hogy egy óvodás írt ki kérdést, de hogy valaki 8 év után is ugyanott tartson agyilag, azzal vannak bajok.
2023. jún. 10. 16:09
 15/17 A kérdező kommentje:
Erős a gyanúm, hogy itt van egy valódi autista meg egy incelke. Az előbbi természetesen én lennék.
2023. jún. 10. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
xD
2023. júl. 15. 02:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát...
2024. febr. 5. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!