Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Egy ilyen munkatárssal mit...

Egy ilyen munkatárssal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam aki régóta rosszindulatú hazugságokat terjeszt a hátam mögött, ezeket sokáig elengedtem. Az utóbbi időben ez az ember továbbterjeszti a hazugságokat a kollégáinknak, és kész tényként tárja elő. Volt egy ügy, amivel ő meggyanúsított engem, de arra nem gondolt, hogy a munkatársaink továbbadták nekem, így tudom, hogy tőle indult. Én felvilágosítottam a kollégáinkat, hogy mi a helyzet, és hogy mivel lettem meggyanúsítva, ami nem igaz, és attól a kollégától származik és tőle indult, és ez valahogy visszakerült a hazugságokat terjesztő munkatársamhoz. Ezzel ő elment a rendőrségre, lévén mintha neki lenne igaza, és tanúként beidéznek. Ilyen esetben mit lehet tenni, mit tanácsolnátok, kellene ehhez ügyvéd? Hogy intéznétek el?
2023. máj. 30. 16:35
 1/4 MDaniel98 ***** válasza:
85%
És ugyan mivel vádol?
2023. máj. 30. 16:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Semmi az égvilágon nincs a papírban, egy idézést kaptam tanúként. Semmi több. Én azt is furcsállom, hogy bement egy ilyennel a rendőrségre, tudja a nevem, meg hogy hol dolgozom, és a rendőrség ezért kiadott egy megkeresést rám (mi a fene) és mehetek is tanúként.. Nem tudtam hogy ez így megy. De az biztos, hogy tőle származik, mástól nem jöhetett nekem ilyen.
2023. máj. 30. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
61%
Lehet például béremelést adni neki.
2023. máj. 30. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

"tudja a nevem, meg hogy hol dolgozom"

Munkatársadként? Még jó, hogy tudja a neved meg, hogy hol dolgozol...

Ha tanúként idéztek, akkor menj be és meg fogsz mindent tudni.

Te is tehetsz ám feljelentést, ha úgy gondolod, hogy az állításai sértenek téged a becsületedben, emberi méltóságodban...

2023. jún. 1. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!