Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerintetek ez lopás?

Szerintetek ez lopás?

Figyelt kérdés

Az lopás ha letölt az ember egy videojátékot de mert már nem lehet kapni a boltokba?

Most lehet mondani hogy használtan kell megvenni de ugyan ott van mintha letöltés mert a kiadónak abból se származik pénz!

És olyan játékról van szó amit nem lehet már kapni sehol boltban!

2010. okt. 11. 12:49
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

hát na ja, azért azt ne feledjük, h látjátok jóval kevesebb embert lehetne a bűnöző kategóriába besorolni nálunk, ha itthon is a fizetésed egy töredékéből megvehetnéd a windowst és nem lenne tulképpen természetes h csak cégek vesznek jogtisztát. de amíg ez a helyzet ebben a kedves országban, addíg amolyan bocsánatos bűn, sőt, eljárás is csak akkro szokott indulni, ha más bcs kapcsán ez is hozzá csapódik, de csak emiatt igen ritka ...

(én azon nevettem jót, amikor bírósági tárgyaláson a bíróság alkalmazásában álló technikus működött közre, és a bíróság tulajdonában levő laptopon ugye használtak ezt-azt, mutogattak képeket, egy vagon software ott volt a gépre telepítve, és szünetben poénból megkérdeztem a technikust, hogy ezek a programok mind legálisan, úgymond megvásárolt programok ? az meg viccesen nevetett csak rám, aztán mondta, hogy "ugyan ...".

Na erről ennyit, pedig ott is részben egy hasonló bcs-ről volt szó :))) ez a viccek vicce.

2010. okt. 11. 16:07
 22/23 anonim ***** válasza:

Igazából akik az ilyen ügyek felderítésére szakosodtak, azok mit végeznek?

Tehát milyen sulit kell ehhez végezni, hogy valaki (nem tudom talán a szoftverrendőrséghez kerüljön)?

2010. okt. 12. 00:43
 23/23 anonim ***** válasza:
Kicsit OFF, de mi a francért ilyen drágák a progik? Az egyik előttem szóló már kifejtette. Havi 70-80 000 HUF-os fizuból, nem tudok 15-20-30 000-t költeni ilyesmire. De ez a helyzet a zenei CD-kel is.1500-2000 forintért sokkal többen vásárolnák meg az eredetit.
2010. okt. 21. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!