Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megtilthatom hogy ha újra...

Megtilthatom hogy ha újra akarnának éleszteni mert leállt a szívem ne tegyék?

Figyelt kérdés
2023. máj. 24. 21:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
56%
És a boncolással mi van?
2023. máj. 24. 23:46
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez irreális, és a mentőket sem fogja érdekelni. Más az, amikor egészségesen, 20 évesen összeesel az utcán, és más az, amikor 80 évesen súlyos betegként a saját halálodat kívánod egy kórházi ágyon. Utóbbi esetben talán ezt tiszteletben tartják, de egyetlen orvos sem erre esküdött fel.
2023. máj. 25. 02:18
 13/16 mindentudó99 ***** válasza:
0%
Legjobb lesz az Ensz elé vinni az ügyet.
2023. máj. 25. 08:54
 14/16 anonim ***** válasza:
ÉS mi van azokkal, akik nem szeretnék, hogy férfi élessze újra őket? Arról is lehet nyilatkozni?
2023. máj. 25. 10:03
 15/16 anonim ***** válasza:

USA-ban van ilyen nyilatkozat, de Magyarországon visszadobták az ilyen javaslatot, így kezelést lehet elutasítani.

Akik nem értik a dolgot: Ezt a nyilatkozatot a gyógyíthatatlan betegek szokták megtenni, általában eleve kórházban fekszenek, ahol rákerül a lapjukra, így a személyzet tudni fogja, amikor szükséges. Egyébként volt egy pasas, aki a mellkasára tetováltatta a feliratot, azt is elfogadták.

11-es, Magyarországon van ilyen nyomtatvány, de ha bármi gyanú felmerül, akkor úgyis boncolnak. Általában kórházban, ismert betegségben elhunytakat nem boncolnak.

2023. máj. 25. 10:26
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem olyan volt, hogy 130-as pulzust nem tudtuk lehúzni a kórházban, ahol szívműtétre vártam. Az volt a javaslat, hogy próbáljuk meg leállítani és újraindítani szívet és akkor talán. De mivel pont a szívemmel volt a probléma, ezért alá kellett írnom egy paprt, hogy fennáll egy pici veszély, hogy nem tudják újraindítani és akkor ott maradok. 7 percig aludtam, 1 óra múlva visszaállt a szív ritmusa 130-ra és még kb 2 hétig így éltem. Nagyon rossz volt, mintha egy hosszú futás után lettél volna és nem tudsz lelazítani. Aludni is alig bírtam. A szívműtét után viszont helyreállt.

Szóval ez nem pont az, amit kérdeztél és eleve kórházban voltam, de vannak ilyen előre nyomtatott nyilatkozatok, amiket alá tudsz írni. Persze előtte és nem olyan esetekben, amikor otthon a mentős próbálkozik veled, utólag.

2023. aug. 7. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!