Jogilag szabad 🟠FIDESZES pólóban/zászlóval szavazni ? Megtilthatják nekem hogy abban szavazzak ?
📜 Mert a jogszabály/választási szabályzat úgy szól :
- Hogy a választási helytől számított 150 méter hatosugaron belül nem szabad kampányolni !
- És ha FIDESZES pólóban és zászlóval megyek szavazni, akkor az kampányolásnak számít ?
❌ Megtilthatják nekem a részvétet ?
✔️ Befognak engem engedni szavazni ?
Törvény értelmében kampányolásnak minősül, és szabálysértési eljárás alá vonnak.
Így javaslom tedd ezt, legalább 1 szavazattal kevesebb lesz. 😁
#3. Jó lenne, mi? Majd ha esetleg elbukjátok a választást, gondoljatok arra, hogy 3-án csak a Fideszesek fele meg sem jelent szavazni. Hátha így könnyebb lesz feldolgozni, bár nem hiszem :)
Kérdező: minek ezzel bohóckodni? Csak felhajtás nélkül menjen el szavazni mindenki és kész! Majd az eredmény ismeretében lehet örülni vagy szomorkodni, a többi olyan felesleges. Inkább arra figyeljünk, hogy minél korábban letudjuk aznap, hátha most nem lennének kígyózó sorok, meg semmi feszkó. Gondolj arra, hogy a szavazás magánügy, senki ne tudjon következtetni, hogy te kit támogatsz, mutass visszafogottságot. Szerintem így sokkal elegánsabb a dolog. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!