Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogilag szabad 🟠FIDESZES...

Jogilag szabad 🟠FIDESZES pólóban/zászlóval szavazni ? Megtilthatják nekem hogy abban szavazzak ?

Figyelt kérdés

📜 Mert a jogszabály/választási szabályzat úgy szól :

- Hogy a választási helytől számított 150 méter hatosugaron belül nem szabad kampányolni !

- És ha FIDESZES pólóban és zászlóval megyek szavazni, akkor az kampányolásnak számít ?

❌ Megtilthatják nekem a részvétet ?

✔️ Befognak engem engedni szavazni ?

2022. márc. 28. 13:54
A kérdező szavazást indított:
✔️ Beengednek : Nem számít kampányolásnak
❌ Megtilthatják : Kampányolásnak minősül
⭕️ Nem tudom / erre még nem volt rá precedens
25 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Törvény értelmében kampányolásnak minősül, és szabálysértési eljárás alá vonnak.

Így javaslom tedd ezt, legalább 1 szavazattal kevesebb lesz. 😁

2022. márc. 28. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Törvényileg annak számít.
2022. márc. 28. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
Kampányolásnak számít! A Fideszre csak az alja söpredék szavaz. Legalább jól lejáratod magad és még szavazni se tudsz.
2022. márc. 28. 14:19
 4/7 anonim ***** válasza:
19%

#3. Jó lenne, mi? Majd ha esetleg elbukjátok a választást, gondoljatok arra, hogy 3-án csak a Fideszesek fele meg sem jelent szavazni. Hátha így könnyebb lesz feldolgozni, bár nem hiszem :)

Kérdező: minek ezzel bohóckodni? Csak felhajtás nélkül menjen el szavazni mindenki és kész! Majd az eredmény ismeretében lehet örülni vagy szomorkodni, a többi olyan felesleges. Inkább arra figyeljünk, hogy minél korábban letudjuk aznap, hátha most nem lennének kígyózó sorok, meg semmi feszkó. Gondolj arra, hogy a szavazás magánügy, senki ne tudjon következtetni, hogy te kit támogatsz, mutass visszafogottságot. Szerintem így sokkal elegánsabb a dolog. ;)

2022. márc. 28. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
#10. Komolyan mondom, bűnös élvezet ezt a szánalmas vergődést nézni. :))
2022. márc. 28. 16:24
 6/7 anonim ***** válasza:
10, a fideszes vergődés még jobb , Bayer Zsolt királyotokkal az élen. Majd vergődrök ti 3.án
2022. márc. 28. 16:32
 7/7 anonim ***** válasza:
#6. Brühühühü, sírd csak tele a gyakorit, zene füleimnek. :)
2022. márc. 28. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!