Van lehetőségem a gyámhivatalban tartani a láthatásokat?
Vagy inkább NE vigye el a gyereket, ha agresszív, mert mivan, ha NEM viszi haza? Nem ez lenne az első az életben.
A családban is van olyan "apuka", ahol felügyelet nélkül nem lehet nála a gyerek (okkal, az exfeleséget bántalmazta).
5 hónapos
úgyhogy őt még nem viheti sehova, egyébként annyira nem rossz a helyzet hogy ne vihetné el, csak a kettőnk közötti konfliktus fajult el ennyire..
"5 hónapos
úgyhogy őt még nem viheti sehova"
De, viheti, pláne ha nem volt még gyermekelhelyezesi per. Addig ugyanis pont ugyanannyi joga van q gyerekhez mindkét szülőnek.
16
Gondolom apasági, gyermekelhelyezési, gyerektartási.
Ált. ez a sorrend.
Ha nincs apasági nyilatkozat és még nem is látta a gyereket, akkor miről beszélünk? Milyen láthatás? Majd ő perel, ha a nevére akarja venni a gyereked. Addig ők idegenek, nincs láthatási joga, elviteli meg végképp. Majd ha veri az ajtódat, akkor rendőrt hívsz rá. A jogairól magyarázott ott neked? Ne engedd be. Egyébiránt semmiféle joga nincs.
De szerintem ezt már kérdezted pár hete.
17 igen
18 persze tudom hogy most még semmilyen joga, de sajnos előbb utóbb lesz
és szeretnék én már előre cselekedni
Még a gyereket nem látta, nem tett nyilatkozatot, csak neked magyaráz a kapuban.
Ne gondold, hogy ő majd elmegy a bíróságra és követelni fogja, hogy fizethessen gyerektartást meg láthatása legyen. Külön megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!