Ebben a közlemény részletben mit jelent a Pf?
Figyelt kérdés
"A mai napon kaptam meg a Fővárosi Törvényszék Pf. 631.492/2021/7. sz. jogerős, tehát már nem fellebbezhető ítéletét, amely az MKSZ sok évvel ezelőtt kezdeményezett keresetét 100% mértékben elutasítja és kimondja, hogy a MEOESZ az MKSZ vagy annak tagszervezetei vagy ezek szolgáltatásait igénybe vevő személyek részére semmilyen módon nem köteles FCI-vel kapcsolatos jogokat közvetíteni, még a korábban hatályban volt szerződés szerinti szolgáltatásokat sem. Jelenti ez annak jogerős ítéleti deklarálását, hogy az MKSZ által képzett vagy nyilvántartott bírók nem FCI bírók, ilyen igénnyel ezek a személyek nem is léphetnek fel. Jelenti az ítélet azt is, hogy MKSZ rendezvényeire FCI bírót nem bízunk meg, továbbá az MKSZ bírói FCI rendezvényen nem bírálhatnak. Ilyen bírókat eddig sem ismertünk el, ilyen bírói felkérést eddig sem közvetített a MEOESZ, de most már ítélet mondja ki, hogy mindezt jogszerűen tesszük."2023. máj. 18. 20:30
2/2 A kérdező kommentje:
Arra rájöttem, hogy a p az polgári, de az f-et nem tudom, de az is lehet, hogy fogalmam sincs.
2023. máj. 18. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!