Azért mekkora bajba kerülhetek ha egy molesztálót agyon verek?
Figyelt kérdés
Tegnap utaztam kettő barátommal a 4-es 6-oson és egy 50 pluszos pali megfogdosta az egyik barátom melleit (15 L) és mikor leszálltunk a metróról csak akkor szólt nekünk arról ami történt, erre persze a spanommal (17 F) vissza mentünk megkeresni a palit, de már nem találtuk. És nem tudom, hogy mekkora bajba kerülhettem volna, ha megverjük azt a palit. Ilyen esetben mit csinál a rendőrség?2023. máj. 6. 12:56
1/8 anonim válasza:
Börtönbe vagy fegyházba kerülsz hosszú évekre.
2/8 anonim válasza:
Ha 8 napon túl gyógyuló sérülést szerzel, az már súlyos testi sértés. Főleg ha rendőr jelenlétében feljelent. Max. egy csendes, sötét sikátorban tudnád agyonverni, de gondolom jó fiú vagy.
3/8 anonim válasza:
Tegyük fel, hogy meg tudnátok verni és nem ő taposna titeket a földbe. Ha nem kapnak el ott helyben a rendőrök akkor valószínűleg mindenki leszarja, ha megfognak akkor meg bevisznek, kaptok egy ejnyebejnyét, aztán mehettek haza.
4/8 anonim válasza:
Az agyonverés halált okozó testi sértést jelent.
5/8 anonim válasza:
Az önbíráskodást bünteti a törvény ha erre vagy kíváncsi. Attól függ hogy milyen sérüléseket szerez és tesz-e feljelentést.
6/8 anonim válasza:
Ez az agyonveréshez (majdnem agyonveréshez) kapcsolódik! :)
7/8 anonim válasza:
Nagy. Mivel a rendszer a bűnözőket és a cigányokat védi, nagyobb büntetést kapnál érte, mintha egy ártatlan, fehér emberrel tennéd.
8/8 anonim válasza:
@10 Gondolom alaposan alá is tudod ezt támasztani, hiszen az összes hozzáférhető adat alapján hosszabb börtönbüntetést kapsz cigányként Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!