Hogyha egy rendőr lefúj egy békés 17 éves tüntetőt véletlenül könnygázzal, mert a rendbontókat akarja, de mást is eltalál vele akkor az nem garázdaság csak, ha meg akarom magam védeni éjszaka a támadóktól és őket fújom le?
"A kordon ottléte törvénysértő"
Hol van róla a bírósági ítélet ?
Ha az én fiam v lányom volna... oszt meg is vertem volna ha ott látom öt!! El is törtem volna a kezét
2
Bocsánat de minek mennek oda kettö felé vált a csapat
1felé rendbontok 2 fele hazament
“ Buta vagy. A jogszabály mindenkire vonatkozik. Részben ezt is jelenti a JOGÁLLAMISÁG. A rendőrnek csak az intézkedéshez van joga, de azt is csak a jogi keretek között.”
Atyauristen. Nálad hatalmas baj van a toronyba. Ne okoskodj olyan témába amihez ennyi közöd van, én se szoktam sebésznek mondani, hogyan kell műteni.
12 istenem, ezt a nihilista csöcselék hozzá állást. 😂 "Ha az én fiam v lányom volna... oszt meg is vertem volna ha ott látom öt!! El is törtem volna a kezét"
Ilyen pszichopatákkal van tele az orszáf. Remélem nincs fiad/lányod. A rákos daganatot nem szabad szaporotani. 🤮
9 "Ha eltakarodik onnan mindenki az első feszólításra akkor senki sem kap"
Így van, pont erről szól ez a mostani, hogy nem takarodnak el az emberek, csak mert nektek bolsiknak ez így kényelmesebb.
Amennyit hisztiztetek 2006 óta, igazán lehetnél picit következetesebb, bár az sosem volt jellemzö a takonygerincü narancsbirkákra. 🤡
#19:09
Itt a pont!!! Erre persze nem bírnak majd értelmes kommentet írni, jön majd a gyurcsányozás meg sorosozás... Ahogy az szokott lenni
#19:49
Szerintem te nem igazán értetted a #15-öst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!