Azt, hogy egy körözött személyt ennyire ellenőriznek, saját maguk döntése a járőröknek, vagy felsőbb utasítás és végre kell hajtani nekik, ha tetszik, ha nem?
Maguk a rendőrök nagy ívben lexarnának téged, mert tudják hogy nálad úgysem lesz. De a nagyfejűek biztosra akarnak menni, úgyhogy "ez van".
Én biztos hogy kiragasztanám az ajtóra hogy X.Y nem tartózkodik a lakásban, majd kikötném a csengőt. Ha vernék az ajtót, kinyitnám, és megkérdezném hogy nem tudsz olvasni, baxdmeg?! Mert a gyerek meg tőled nem tud aludni! Ezt kb olyan hangerővel, hogy egy utcával odébb is tisztán hallanák. Ezután szó nélkül baxnám be az ajtót.
Tehetetlenek, elmehetnének a qrva anyjukba.
Utálom a zsarukat! De gondolom rájöttél.
#3-nak:
És pontosan hogyan képzelted az előállítást, ha én nem engedem be őket?
Pontosan milyen jogcímen kezdenének intézkedésbe? De olyant mondj, aminek be is kell igazolódnia, ha nem akarnak jogszerűtlen intézkedésbe kezdeni.
Elmehetnek a csába.
Egyébként a "baracskára" szót nagy betűvel szokás írni, és az amúgy is "nyugdíjasház" a bukott rendőröknek, meg a pedofiloknak. Én nem "Baracska" súlycsoport voltam. 4-es, K.V besorolással nem szokás Baracskára szállítani senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!