Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehetséges elköltözni...

Hogyan lehetséges elköltözni a hivatalosan bejelentett lakcíméről?

Figyelt kérdés
A volt főnökömet bepereltem, mivel több millió forinttal tartozik. Most nekem kéne 80000 ft letétbe helyezni a bíróságon,hogy hirdteménnyel keressék, mivel a lakcíméről vissza jött a levél a bíróságra, hogy "elköltözött". Megnéztem a lakícmnyilvántartásba meg a cégkapun, továbbra is ott van a bejelentett lakcíme, ahonnan elvileg elköltözött. Ha valakinek van bejelntet lakícme akkor mit kell kersgetni? A bírósás nem látt át ezen a trükkön?

2023. máj. 3. 08:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

10) Már igen. Áprilisban hivatalos itéletben,hogy ő a felelős azért, hogy a cég felhalmozta a tartozást, mivel nem úgy járt el a csődhelyzet bköszöntekor, ahogy egy cégvezetőtől elvárható lenne. A bíróság kötelezte is, hogy helyezzen el a törvényszék gazdasági osztályán 20 millió forintot letétbe a marasztalási perben (ami most lenne), azonban ő ennek nem tett eleget.

8) ez az amit én se értek, mit foglakoznak azzal,hogy a bejelnett lakícmén lakik-e vagy sem. kész ott a lakcíme, ha nem veszi át a levelet az az ő baja.

2023. máj. 3. 10:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Hogyan költözhetett el a hivatalosan bejelentett lakcíméről? vagy:

Hogyan lehet elköltözni egy hivatalosan bejelentett lakcímről? Nálad a két mondat valahogy össze van keverve.

2023. máj. 4. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!