Budaházy György mikért hurcolták meg ennyire?
Amúgy ezt a sztorit én se értem.
Elvileg akkor a Fidesz szekerét tolta, másrészt nem is csinált semmit.
Plusz vagy 15 évig tárgyalták az ügyet.
A per a baloldal alatt kezdődött, a baloldal utálja a hazafias embereket.A Fidesz meg nem tehetett semmit, így is sipákol a sok buggyant Brüsszelben,hogy nincs "jogállam".
Most lett alkalom kegyelemben részesíteni, szerencse is kellett hozzá.
Budaházy senkit sem ölt meg.
A gyilkos kisebbségi a Cozma ügynél kapott 10 évet.Budaházyék ügye meg 15 év húzódik.
3as, 13 éve van egy olyan kormány, aki a tenyerén hordozza ezeket a hazafias embereket és mindent megtesz a hazafias embereket utáló baloldal ellen.
A hazafias oldal, miért várt 13 évet a kegyelmével?
5#
Azért, mert nem osztogathassák csak úgy találomra.Hasonlóan, lecsukatni sem csukathatnak le akárkit.Ha így lenne, az egész DK börtönben ülne.
Rendben, ha senki, akkor én bedobom.
Mivel se nem voltam ott, se nem vagyok érintett, ezért csak hallottam a haveromtól, de a haverom azt mondta Budaházyról, hogy azzal gyanúsitották, hogy puccsot szervezett akkoriban Gyurcsány ellen, ami leginkább 2006-ban, a maguktól repkedő macskakövekben és az öngyulladó TV székházban csúcsosodott ki, de a haverom szerint olyan bűncselekményekhez is köthető a neve, mint a Csintalan Sándor elleni támadás, ahol, nyilván Csintalan, csak kamuzott és hipohonderként jár, még ma is korházba a támadás miatt, de ugyanilyen szervezti szinten merült fel a neve a 64 vármegyétől kezdve, a magyarok nyilain át, a magyar gárdáig egy csomó szélsőjobbos -terroista gyanús- szervezet mellett. Szeretném, nyomatékositani, hogy ezt a haveromtól hallottam, nekem semmi közöm a leirtakhoz és véleményem sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!