3 napig használtam a telefont, élhetek az elállási joggal?
Rendeltem egy Samsung telefont, de arra jutottam, hogy nem igazán vagyok megelégedve és gondolkozom az elálláson. Ugyanakkor nem tudom, hogy 3 nap használat után van-e lehetőségem erre. Fotóztam, appokat töltöttem le és használtam (az alapokon felül kilencet), hálózati forgalmat generáltam (hívások, mobilnet, stb...), szóval egyszerűen befogtam rendes használatra. Nem vagyok valami jártas tech témában, ezek együtt lehetnek olyan hatással, hogy gyári visszaállítás után is megmaradjon a nyomuk? Magyarán lehet annyira "viseltes" a telefon, hogy ne tudjam már visszaküldeni? Egyáltalán már csak az is kizáró ok lehet, hogy beüzemeltem?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
20.
Igen olcsóbban ok,de ha a kérdező összefogdossa letölt rá,majd visszaállitja , visszaküldi újként az nem etikus.
Kedves 2,5 pöttyös válaszoló, fogalmad sincs róla, mennyi "új" dolgot vettél már életedben, ami valójában már "használt" volt ;)
Adok időt feldolgozni.
23.
Nem arra való,hanem arra,hogy ha nem tetszik vissza tudja küldeni,de az már bekapcsoláskor kiderül nem használat után!
24.
Neked való a szaros bugyi esete!
Kérdező ne csináld! ez nem legális!
15:12
azért nem a számod irtam,mert nemsokára törölnek majd!
Le lettél pontozva meg a hozzád hasonlók és jelentve is lettél törlik a válaszodat!
#26 Ne terjessz valotlansagot.
teljesen legalis kiprobalas utan elallni a vasarlastol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!