Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Joga van a futárnak kiadni a...

Joga van a futárnak kiadni a rendelési adataim egy másik személynek?

Figyelt kérdés

Rendeltem kifliről szokásosan és családtag ismerőse hozta ki (én nem ismerem, ő mondta, hogy ismerősök), később elmondta a családtagomnak, hogy én mit és mikor rendeltem.

Erre a családtagom kérdezősködött, hogy minek rendelek hajnali 4-kor (azt szerettem volna ha már kora reggel kihozzák) mikor nem tartozom magyarázattal, semmi köze hozzá, nem is élünk együtt. Alapesetben nem lenne bajom vele de toxikus és mindenbe beleköt és ez nekem kellemetlen volt.

2023. ápr. 18. 08:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A futár igyekszik a szállításoknak minél gyorsabban eleget tenni és bizalmat építeni, én így látom épp ezért nem hibáztatnám, de közölheted vele is hogy neked így nem jó (elérhetősége a munkaadójánál stb).

És jól gondolod nem tartozol magyarázattal, neked és neki is van saját élete mindenki tartsa is be az etikettet, nekem se tetszett volna, de ha nagyon zavar meg kell mondani neki érthetően, most ez megtörtént ok rendben.

2023. ápr. 18. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!