Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » 5m hosszú, 2m széles és 2m...

5m hosszú, 2m széles és 2m magas mobilgarázsra kell építési engedély?

Figyelt kérdés

Régóta áll a telkemen, szerszámosnak használom. De "kaptam" egy új akadékoskodó hivatalnok szomszédot aki tegnap érdeklődött az engedélyek megléte felől. Hogy miért? "Mert esküt tett, hogy betartja és betartatja magyarország törvényeit".

Mikor vettem 5 éve a garázst, akkor egyértelmű nemleges választ kaptam a forgalmazótól. Alap lebetonozva természetesen.

#engedély #mobilgazás
2023. ápr. 13. 09:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Annyira jutottam, hogy 1db melléképület lehet a telken, és a telken 30% a beépíthetőség, a zöld felületnek 50%-nak kell lennie.

Szóval elvileg minden rendben, mert bőven teljesülnek ezek a feltételek.

2023. ápr. 13. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, kb. ez a szokásos a lakóövezeteknél.

Akkor ez így ennyi, a szomszéd gestapós fraulein bekaphatja :D

Össze lehet szedni neki pontról pontra a vonatkozó szabályozást, kinyomtatni, és megmondani,hogy ha emiatt bejelent, akkor polgári peres úton revansot veszel, hamis feljelentés, károkozás, hitelrontás, etcetcetc, majd egy jó ügyvéd kitalálja, hogy miket lehet.

2023. ápr. 13. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!