Ajánlanátok konkrét gázsprayt, amit legálisan szabad használni?
Figyelt kérdés
tehát ugye 20g töltőtömeg alatti.2023. ápr. 9. 13:27
1/18 anonim válasza:
Szerintem Pfeffer KO Jet jó választás.
Ha valakit pofánküldesz vele, lehetőleg a szemre célozva, az egy darabig harcképtelen lesz.
Akár drogos, akár részeg, mert elvakítja.
2/18 anonim válasza:
1
Már nem szabad paprika alapút hordani 20 gramm alatt sem !
3/18 anonim válasza:
Nincs ennek kisebb kiszerelése?
Btw én úgy vagyok vele, hogy inkább egy szabálysértésit nyelek be, mint egy kést a gyomromba vagy egy félig agyonverést.
Ha egyáltalán eljut a rendőrségig, mert ha pofánfújsz vele valakit, aki megtámadott, és elpucolsz, nagyon valószínűtlen, hogy valaha is előkerítenének.
4/18 anonim válasza:
3.
Hivatalosan a kisebb kiszerelést sem szabad abból, akkor, próbáld ki a cs hatóanyagot az se gyenge!
5/18 anonim válasza:
cs hatóanyag? Mit jelent? (Tájékozatlan vagyok. A paprikát még értem.)
6/18 anonim válasza:
Valaki, aki tájékozottabb, súgja meg, mi indokolta a paprikaspray tiltólistára tételét..
7/18 anonim válasza:
6. Mondjuk az, hogy sok bűnöző is használta, illetve ellened is lehet forditani, aminek nem annyira örülnél gondolom.
8/18 anonim válasza:
EXTREME Power CR hatóanyagú gázspray
9/18 anonim válasza:
8.
Ami vékony sugárba lő? azzal nem tudsz célozni.
10/18 anonim válasza:
9, Ezen a metaforán nem ártana még egy kicsit csiszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!