Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezzel miért foglalkoznak...

Ezzel miért foglalkoznak ilyen szinten?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek van egy ex barátja, aki tartozott neki kb 1.2 milla forintal... Ezt annak hatására, hogy ügyvédet fogadtunk vissza is került, viszont úgy kezdődött, hogy én ráírtam a srácra hogy elkerüljük az ügyvédi köröket (srác kezdő rendőr) nem írt vissza, majd ráírtam a barátnőjére így már vissza is írt. Körülbelül 6x kezdeményeztünk beszélgetést, ebből 4x ő írt illetve 2x én. Feljelentett zaklatásért, úgy hogy közben ő hívogatta barátnőm munkahelyét mondván, hogy ő rendőr és keresi, így meg is mondták milyen részlegen dolgozik illetve, hogy mikor. Számtalanszor írta, hogy ő rendőr, és vele nem lehet szórakozni, illetve, hogy a mi bizonyitékaink nem relevánsak mert, hogy ő rendőr és a jog mellette áll (Voltam már bent mert behívtak mint gyanusított, minden fotót csatoltam ahol fenyeget, ő zaklat és visszaél a jogaival) aztán behívták őt is, most pedig ismét engem hívnak... Ez a zaklatási ügy már egy picit túl van tolva... Alapból, hogy fogadták ezt el, mint feljelentés? beszámított 18 év feletti emberről beszélnük akivel a rendes messengerén beszéltünk. Van letiltó gomb, sosem írtam más messengerről rá... Akinek elmesélem vagy ismeri az ügyet mindenki szerint érdekes..

2023. ápr. 6. 07:48
 1/10 A kérdező kommentje:
és hozzáteszem, hogy ő még többször keresett mint mi őt. És folyton fenyegetett illetve számtalanszor leírta, hogy ő rendőr és ezt ne felejtsem el, mert előnyből indul stb (kb 20 fotóm van ezekről a fenyegetésekről zaklatásokról amit csatoltam)..
2023. ápr. 6. 07:51
 2/10 MDaniel98 ***** válasza:
Nem lesz ebből semmi, lehet még ő kerül bajba.
2023. ápr. 6. 08:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Remélem mihamarabb kipenderítik a rendőrségtől.

Mindenhol arra hivatkozik, hogy rendőr? Így tud meg információkat? Ember, akkor lehet max magadra rendőrként hivatkozni, ha szolgálatban vagy, vagy kifejezetten rendőrségi ügy miatt keresel valamit, de semmiképp sem ilyen jellegűt, mint amit írtál (milyen részlegen és mikor dolgozik a barátnőd). Wtf? Már rég a katonai ügyészségen kellene lennie!

2023. ápr. 6. 08:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Megvannak a fényképek is, ha gondoljátok nevét kitakarva csatolom is, hogy ne gondoljátok, hogy hazudok... Azért írtam ki mert már kicsit megrengett a bizalmam a hatósági szervekben.. lassan 1 éve húzódik. (és arról is volt fotó, hogy ő kiderítette, hogy mikor dolgozik és hogy mikor. ) és még amit nem meséltem el, hogy amikor intéztük vissza a pénzt (mert utalva adta kölcsön, és voltak sms-ek, hogy mire kéri) elment az ügyvédhez és időponton kivül konkrétan rá tört, hogy mit képzel stb mert, hogy ő rendőr. (ügyvéd nem akart problémát nem jelentette fel, de ezt is elmondtam a vallomástételnél) szóval szomorú, hogy miket megengednek és akkor még elvileg rendőr (legutóbbi információ szerint)
2023. ápr. 6. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szervekkel van a baj, hanem azzal a néhány inkompetens emberrel...
2023. ápr. 6. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne ide rakd ki nekünk a fényképeket, hanem küldd meg a parancsnokának ;)
2023. ápr. 6. 08:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Én beadtam mindent a vallomásnál és ott megkapták, majd kiderül, hogy miért hívnak ismét de eléggé elkeserítő a story már.
2023. ápr. 6. 09:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ha nem is követett volna el ennyi dolgot, hogy fenyeget, visszaél a rendőrségi dolgaival.. akkor sem érzem azt, hogy ez megáll mint zaklatás ügyben. Hiszen konkrétan ilyen alapon most messengeren szerint vagy 15 embert feljelenthetnek aki az elmúlt pár hónapban többször rám írt. Nem beszélve arról, hogy amúgy ő többször keresett. Total érdekes az ügy.
2023. ápr. 6. 10:11
 9/10 árokpart ***** válasza:
100%
A Nemzeti Védelmi Szolgálatnak kell szólni ilyen esetben ha azzal fenygetőzik, hogy ő rendőr. Megáll az eszem volt nemzetbiztonsági területen dolgozóként, hogy ilyen előfordul.
2023. ápr. 6. 23:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Közben voltam bent, azért hívtak be ismét mert, hogy eszébe jutott + dolog az első vallomása óta... Igazából annyi, hogy telefont vásárolt februárban (elfelejtette) és, hogy ott nem volt letiltva a szám és újból zaklattam hívogattam. Közben lekértem a telekomtól a hívásnaplót, és 2x hívtam mindösszesen, és a vallomásában 12 volt. Illetve messengeren láttam visszavonta az üzeneteket ahol visszaélt mint rendőr, de én már előtte lementettem:D Bizonyítékok nélkül indította ezt el a rendőrség, én mindent tudok bizonyítani, közben eldöntöttem, hogy elmegyek egy ügyvédhez is. Sok az ellentmondás és hazugság a vallomásában, meglehet fogni. De szomorú, hogy a rendőrség minden további nélkül, csak egy feljelentésre így ugrik, és még rabosítottak is. (jó tudom elvileg kikerülök onnan ha lezárul) de akkor is meghurcoltak a nagy semmiért.
2023. ápr. 13. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!