Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha valaki sétál felém fenyeget...

Ha valaki sétál felém fenyegetően és már az arcomban van, akkor megüthetem?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 4. 15:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Simán de szard le a jogot mert a papir nem a valóság , más is tesz rá kijátsssza a dolgokat .
2023. ápr. 4. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
Ha az arcodban van, akkor már lefejelt..
2023. ápr. 4. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. ápr. 4. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Én akkor napi 3-4 embert leüthetnék.
2023. ápr. 4. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:

@4 Én meg mindenkit. Aki 3 méternél közelebb jön hozzám, az nekem már olyan érzést ad, hogy belemászott az arcomba.

Tudom, hogy ez nekem a dilim, ilyen selejtes vagyok, hogy ezt érzem. De ez már feljogosíthatna arra, hogy üssek-vágjak mindenkit, aki 3 méternél közelebb jön hozzám, kérdező?

2023. ápr. 4. 16:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Úgy értettem hogy például k*rva anyázik neked közben, tehát egyértelmű jelet ad arra, hogy ártani akar
2023. ápr. 4. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
A kvaanyazas teljesen elfogadott dolog lett az utobbi 10 evben, a mediaban is alpari modon felhotlenul kvaanyaznak szinte, nem tudom mit vagy ugy kiakadva ezen. Kvaanyazz vissza es kesz.
2023. ápr. 4. 21:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok kiaakadva, szimplán csak érdekelt. (Tehát nem történt meg ez a dolog). De ahogy látom te vagy kiakadva a kérdésen xdd
2023. ápr. 4. 22:30
 9/9 Salx Narval ***** válasza:
Természetesen nem, de ettől még az emberek többsége nem ítélne el érte én magam sem fognám a gyalázkodó és provokáló illető pártját ha kapna egy taslit a viselkedéséért.
2023. ápr. 5. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!