Milyen törvényt hoznàl az emigràciò megfékezése érdekében?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 07:57
11/21 anonim válasza:
Miért akarnád a kivándorlást megfékezni?
Ha valaki úgy gondolja, hogy neki külföldön jobb, azt miért kényszerítenéd arra, hogy maradjon?
12/21 anonim válasza:
Gondolom azért mert így csak az irányítható, magát jobboldaliként aposztrofáló csürhe marad ami nem jó az országnak.
13/21 anonim válasza:
11-12, ha megnézitek a hestegjeit és a kommentjeit, ő a bevándorlással keveri az elvándorlást.
14/21 anonim válasza:
Kérdező!
Ha Téged bezárnálak egy szobába, és csak hetente 10 percre engednélek ki, hogy éreznéd magad?
Na ez van, ha akadályoznád azt, aki máshol akar lenni.....de - miattad - nem teheti.
15/21 anonim válasza:
#13: A hashtageket nem néztem. Innentől tárgytalanok a válaszaim. Olyan ostoba vagy kérdező, hogy fogalmad sincs arról, amiről beszélsz, még a nevét is kevered más fogalmakkal.
16/21 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe, amit a 7-es is írt, hogy a kérdezőnek fogalma sincs a szavak jelentéséről.
Emigráció meg nem tiltó törvényekkel kell megakadályozni, hanem egy élhető országot teremteni.
17/21 A kérdező kommentje:
Most vizsgàztattok engem! Az emigràciò szònak két jelentése van! Az emigràziò fôként gazdasàgi, vallàsi és politikai okokbòl történô kivàndorlàs.
2023. ápr. 3. 12:29
18/21 A kérdező kommentje:
De akik be akarnak jönni illegàlisan Magyarorszàgra azok valami màsok!
2023. ápr. 3. 13:05
19/21 anonim válasza:
Kérdező, az emigráció kivándorlást jelent és nem bevándorlást és nem vizsgáztatlak, hanem segitek.
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. ápr. 3. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!