Miért nincs a rendőröknek normális képzés a csőcselék megfékezéséről?
Figyelt kérdés
A magyar képzéseknek sok hiányossága van, de a rendőr képzés hiányosságaihoz egyik sem ér fel. Egy őrjöngő emberhez úgy mennek ki, hogy az hármukat is leszúrja késsel? Joguk és képzettségük is van állítólag a csőcselékkel szembeni fellépésre. Az intézkedésük pedig akár úgy is végződik, hogy belehalnak. Így tartja félelemben a társadalmat a slumosodó réteg! Ha egy rendőr így járt, hogyan járt volna egy átlagember?2023. jan. 13. 09:37
2/15 A kérdező kommentje:
#1 : Az mindenképpen a csőcselék része, aki éjjel késsel a kezében ajtót tör be üvöltözve.
2023. jan. 13. 09:44
3/15 anonim válasza:
Rendőr voltam, 2013-ben szereltem le. Már akkor nagyon felhigult volt az állomány, minden hülyét fölvettek, és ez 10 éve volt. Akkor gondolhatod azóta mi a helyzet. Először is értelmesebb embereket kéne felvenni, de ahhoz pedig fizetni kéne. Amíg agyhalott hülyéket vesznek fel aprópénzért, addig te itt ne várj se normális képzést, se normális intézkedést.
4/15 anonim válasza:
Van rendes képzés, de történhetnek váratlan dolgok. Inkább jogi gondok vannak, túl sok joguk van a bűnözőknek. Régen kimentek a rendőrök és jól szájba verték az ilyeneket, legközelebb meggondolja hogy van-e még feles foga vagy bír viselkedni.
5/15 anonim válasza:
Mint ahogy a tanárok sem, a rendörök sem kapják meg a megfelelö tiszteletet.
én kb 10 éve a nyugatinál láttam, ahogy a részeg ordibált a kocsmában, majd két "járör" jött ki lecsitítani a kedélyeket. Szegénykéim még vagy fél órát hallgatták a részeg ember sztorijait, láthatóan zavarban voltak, nem merték mondani, hogy erre nincs idönk ember, mi megyünk tovább te meg viselkedj vagy ha megint ide kell jönni beviszünk.
6/15 anonim válasza:
Régen nem is volt ennyi drogárus, ennyifajta droggal.
Az összes ilyen tomboló idióta mind valami drogos.
Mondjuk egy rendőr helyében én már egyből lőnék bármelyikre, a golyó többet ér, mint egy ilyen beszívott idióta.
Egy térdlövésbe meg nem hal bele, emlékeztetőnek a későbbiekre jó lesz.
7/15 anonim válasza:
#6 Sajnos nem mind drogos, egyre több olyan van aki csak úgy bekattan. Sajnos fegyvert nem használhatnak sokszor.
8/15 anonim válasza:
3/6 anonim Teljes mértékbe egyetértek veled. Én nem voltam rendőr, de sok rendőrrel utaztam együtt munkába/munkából. Nem egyszer a többi utas, akik nem tudták, hogy rendőrök, nem mertek a közelünkbe leülni. Normális fizu, akkor lehetne emberanyagba válogatni és hozzá normális kiképzés. Azt is tudatosítani kéne, a jelvény, egyenruha nem véd meg.
9/15 anonim válasza:
A világ számtalan részéről láttam már ilyen videót, ahol egy késsel előbb 1-2 rendőrt szarrá szurkálnak mire valakinek eszébe jut lelőni az illetőt, szóval ez talán nem magyar sajátosság, hogy előbb kérdezünk és csak utána lövünk.
10/15 anonim válasza:
Még mindig jobb ez, mint Amerikában. Ha minden ordítozó embert lelőnének, akihez kihívják őket naponta hallanál hasonló híreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!