Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincs a rendőröknek...

Miért nincs a rendőröknek normális képzés a csőcselék megfékezéséről?

Figyelt kérdés
A magyar képzéseknek sok hiányossága van, de a rendőr képzés hiányosságaihoz egyik sem ér fel. Egy őrjöngő emberhez úgy mennek ki, hogy az hármukat is leszúrja késsel? Joguk és képzettségük is van állítólag a csőcselékkel szembeni fellépésre. Az intézkedésük pedig akár úgy is végződik, hogy belehalnak. Így tartja félelemben a társadalmat a slumosodó réteg! Ha egy rendőr így járt, hogyan járt volna egy átlagember?
2023. jan. 13. 09:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
csőcselék???
2023. jan. 13. 09:39
 2/15 A kérdező kommentje:
#1 : Az mindenképpen a csőcselék része, aki éjjel késsel a kezében ajtót tör be üvöltözve.
2023. jan. 13. 09:44
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Rendőr voltam, 2013-ben szereltem le. Már akkor nagyon felhigult volt az állomány, minden hülyét fölvettek, és ez 10 éve volt. Akkor gondolhatod azóta mi a helyzet. Először is értelmesebb embereket kéne felvenni, de ahhoz pedig fizetni kéne. Amíg agyhalott hülyéket vesznek fel aprópénzért, addig te itt ne várj se normális képzést, se normális intézkedést.
2023. jan. 13. 09:44
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Van rendes képzés, de történhetnek váratlan dolgok. Inkább jogi gondok vannak, túl sok joguk van a bűnözőknek. Régen kimentek a rendőrök és jól szájba verték az ilyeneket, legközelebb meggondolja hogy van-e még feles foga vagy bír viselkedni.
2023. jan. 13. 09:49
 5/15 anonim ***** válasza:
85%

Mint ahogy a tanárok sem, a rendörök sem kapják meg a megfelelö tiszteletet.

én kb 10 éve a nyugatinál láttam, ahogy a részeg ordibált a kocsmában, majd két "járör" jött ki lecsitítani a kedélyeket. Szegénykéim még vagy fél órát hallgatták a részeg ember sztorijait, láthatóan zavarban voltak, nem merték mondani, hogy erre nincs idönk ember, mi megyünk tovább te meg viselkedj vagy ha megint ide kell jönni beviszünk.

2023. jan. 13. 09:50
 6/15 anonim ***** válasza:
34%

Régen nem is volt ennyi drogárus, ennyifajta droggal.

Az összes ilyen tomboló idióta mind valami drogos.

Mondjuk egy rendőr helyében én már egyből lőnék bármelyikre, a golyó többet ér, mint egy ilyen beszívott idióta.

Egy térdlövésbe meg nem hal bele, emlékeztetőnek a későbbiekre jó lesz.

2023. jan. 13. 10:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
#6 Sajnos nem mind drogos, egyre több olyan van aki csak úgy bekattan. Sajnos fegyvert nem használhatnak sokszor.
2023. jan. 13. 10:18
 8/15 anonim ***** válasza:
84%
3/6 anonim Teljes mértékbe egyetértek veled. Én nem voltam rendőr, de sok rendőrrel utaztam együtt munkába/munkából. Nem egyszer a többi utas, akik nem tudták, hogy rendőrök, nem mertek a közelünkbe leülni. Normális fizu, akkor lehetne emberanyagba válogatni és hozzá normális kiképzés. Azt is tudatosítani kéne, a jelvény, egyenruha nem véd meg.
2023. jan. 13. 10:32
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
A világ számtalan részéről láttam már ilyen videót, ahol egy késsel előbb 1-2 rendőrt szarrá szurkálnak mire valakinek eszébe jut lelőni az illetőt, szóval ez talán nem magyar sajátosság, hogy előbb kérdezünk és csak utána lövünk.
2023. jan. 13. 10:40
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
Még mindig jobb ez, mint Amerikában. Ha minden ordítozó embert lelőnének, akihez kihívják őket naponta hallanál hasonló híreket.
2023. jan. 13. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!