Szerintetek ez megfelelő büntetés lenne idehaza is a börtön helyett?
Latin Amerikában van olyan hogy a polgárok öntörvényűen az elfogott piti tolvajokat meztelenül sétáltatják végig a falu vagy város utcáján. Persze ez ott se megengedett, de gyakran történik ilyen.
Csökkene szerintetek így a lopások száma itthon, amiből idehaza is van elég gond?!
Ilyenkor mindig úgy kellene gondolkodni, hogyha "velem" történne ilyen, jó lenne-e nekem?
Persze, ilyenkor mindig jön, hogy "Én tökéletes vagyok, ilyen velem nem történne meg...".
"Persze, ilyenkor mindig jön, hogy "Én tökéletes vagyok, ilyen velem nem történne meg..."."
Nem tudom te hogy vagy vele, de én átlagos dolgozó emberként se nem lopok, se nem erőszakolok.
Legutóbb láttam egy videót, ahol 4 cickány feltekert a villanyoszlopra egy autót. Abban a pillanatban ugrottak ki és szaladtak el, egymást sem várták meg.
Ha én fehér emberként balesetezem akkor egyrészt nem hagyom ott a SAJÁT kocsimat, ami természetesen nem lopott mint a cickányoknál. Nem hagyom ott a mellettem ülő ismerőseimet, mert törvényi kötelességem segíteni és vállalom a vonatkozó büntetéseket, költségeket. Nem úgy mint a cickányok.
6# Pont erre gondoltam én is, ha velem történne, annyira ciki lenne hogy eszembe nem jutna ismét ilyet elkövetni.
5# Az emberek nagyon kegyetlenek tudnak lenni, én ezt nem tartom jónak, elítélem az erőszak minden ilyen formáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!