Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Kapnak büntetést?

Kapnak büntetést?

Figyelt kérdés

Jogtalanul, fogmegtartó kezelésért pénzt kér el a körzeti fogorvosi rendelő (kevés pénzt kapnak az oeptől, így határozott a vezetőség).

Panaszt tettem a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőnél.

Visszaadták a pénzemet, mondván a paciensnek mindig igaza van! Nem azért mert az a törvény, hogy ingyenes TB alapon!!! Szerintük!

Nem fognak ezért büntetést kapni? A többi embert ugyanúgy le fogják húzni?

Valaki tudja, ilyenkor mi van?

2023. ápr. 1. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Mire alapozod, hogy jogtalanul? Nem minden fogorvosi beavatkozás megy tb alapon.
2023. ápr. 1. 08:47
 2/7 A kérdező kommentje:

Onnan, hogy az egészségbiztosító elküldte nekem a jogszabályt,és tájékoztatott, hogy panasszal élhetek(amit meg is tettem)

A fogmegtartó kezelés ingyenes. Vissza is kellett fizetniük.

2023. ápr. 1. 12:41
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen, hogy A fogmegtartó kezelés. Vannak fogmegtartó kezelések, ezek közül van ami ingyenes, van ami nem. Vagy van, mint a gyökérkezelés, amiből évi egy db ingyenes.
2023. ápr. 1. 15:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Ami nekem volt az ingyenes. Ezért tegettem panaszt. Mit kell kötekedni? Tudod a választ a kérdésemre?
2023. ápr. 1. 19:33
 5/7 A kérdező kommentje:

Elküldjem neked a dokumentumot, amit a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő osztályvezetője írt nekem? Lekérték, hogy milyen beavatkozásokat számoltak el nekem, plusz elküldtem a számlákat. Majd rászóltak a cégre, aki visszafizette.

Azt nem tudom lett-e következménye.

2023. ápr. 1. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy utánajártam, más praxisban ugyanezért senki sem fizetett...
2023. ápr. 1. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Valszeg megrovásban részesülnek de ezt nem tudni ennyiből
2023. júl. 23. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!