Ha egy kutya megharapta egy ismerosom,akkor ugye,hogy koteles lett volna a surgossegi baleseti sebeszet adni latleletet meg diagnozist a sebrol? ( 10 cm atmero,2x4 cm -es darab hianyzik a husabol!!!!!!)
A kutya a park masik oldalarol odaszaladt es leteperte a foldre az ismerosom es megharapta. Az ismerosom orditott,h szedjek le rola a 60 kg-os hosszu feketeszoru bernathegyi tipusu kutyat. Ez a gazda nem kepes megtartani a porazt,erosebb nala a kutya.
A gazdaja nem tudta visszahivni,meg szerencse,h az ismerosomet nem olte meg a kutya,mire odaert a kedves gazda.
A harapos kutya gazdaja csak hosszas gyozkodesre mutatta meg a rendoroknek az olltasi konyvet. Az ismerosom nem lathatta. A rendor nem keszitett fotot.
A sebe olyan mely volt (2 cm!!),hogy azonnal a mutobe toltak es osszevarrtak.
A baleset helyszinere kihivtak a rendoroket es mentoket es a mento szallitotta el az ismerosom.
Nagyon jogszerutlennek talalom,h azt mondta neki az ellato orvos,h a birosag ad papirt ,o nem ad.
Szerintem ez jogserto,h a beteg nem kap leirast a kezeleserol!!!!!
Helyszin Budapest belvarosa,tipikus pesti burzsuj jo kornyeknek eloadott kerulet orrukat magasan fennhordo csak sajat maga fontos emberekkel. Sok a nyugdijas es kisgyerek a kornyeken meg a zold park. Sot ott van ezekbol a legtobb .
Ott gyakori az agressziv nagy kutyak poraz nelkuli setaltatasa.
Harapott sebet nagyon ritkán varrunk.
Ambuláns lapot kap a beteg, látlelet kérésre fizető. Viszont rendőrség kérésére is kiadjuk, és kérik is, ha van ügyindítás.
Azt mondta,h nem kapott semmi papirt a dokinal .
Egy 60 kg-os kutyaharapta meg. Kiharapott belole egy jokora huscafatot.megrontgenztek meg pluszban,h tort-e csontja.
A seb horrorisztikusan nez ki,ilyet nem is lattam meg.
A surgossegiben volt. Ketto kapoccsal lattak el pontosan.(ezt tudtam meg)
Azt mondta neki a neki,h a birosagtol kapja meg a papirt.
(En ugy tudom,h ilyenkor szerdncsere az ellato doki hivatalbol feljelentest tesz. )
Ebbe az egeszben az az undorito,h a gazda tudstsban van,h ilyen a kutya es fizikai erovel se tudja visszafogni es a porazt nem kotozi fel a csuklojara csak epphogy megfogja , megsem alap neki,hogy szajkosarban hordja (h ezt megelozze) vagy magatol elkoltozott volna tanyara,ahol nem megy emberek koze az ilyen kutya.
Sajnalom a kutyat,h ilyen helyzetbe hozta a gazdaja. Meg elektromos nyakorvet is tehetett volna ra,amivel megallithatta volna talan.
Ilyenek csak ebben a keruletben fordulnak elo.
Csak nyolc napon túli esetben jelentjük be (és ez nem feljelentés).
Miért utálod azokat, akik veled ellentétben tanultak és ezért jobban élnek? Mert kb erről szól a kérdés.
"Miért utálod azokat, akik veled ellentétben tanultak és ezért jobban élnek? Mert kb erről szól a kérdés."
Mert egy idióta kutyaellenes provokatőr!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!