Mit írnak a baleseti jegyzőkönyvbe?
Azt írják le, ami történt. A baleset helye, körülményei, pontosan mi történt, vélhetőleg mi történt.
Nem tudom ki dugta a papírt az orrod alá, miért 2 nap múlva és ki vagy te a történetben, így passz, hogy bele kerül e, amit te mondtál. Ha te vagy az ovono es azt mondtad, láttad amint Pistike zuhan a maszokarol és azonnal rohantal hogy segíts, az benne lesz q jegyzokonyvben. Ha anyuka vagy és azt mondtad, ott setlatal az ovi mellett és láttad hogy Pistike zuhan, az ovoneni meg rohan segíteni, az nem lesz benne. Ez esetben mondjuk alá sem kell írnod, max azt, hogy egy példányt átvettel
Bocsánat. Én vagyok az anyuka. Saját példányt nem kaptam, és nem is írtam alá azt,hogy a másik jegyzőkönyvet átvettem.
Egy valamit írtam alá,amin a gyerek adatai voltak, plusz egy két mondatfoszlány rémlik.
"Egy valamit írtam alá,amin a gyerek adatai voltak, plusz egy két mondatfoszlány rémlik."
Az a jegyzőkönyv. Nem kerül bele, amit te mondtál, mert nem voltál ott a balesetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!