Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jogi úton tudok-e reagálni...

Jogi úton tudok-e reagálni Bencsik András azon kijelentésére, mely szerint ő ünnepli, hogy halálra lehet ítélni homoszexuális embereket Ugandában?

Figyelt kérdés

Meleg emberként mélységesen sokkolt engem Bencsik András azon kijelentése, mely szerint, ő nagyon boldog és ünnepli, hogy Ugandában a homoszexuális embereket halálra lehet ítélni. Erről van is egy cikk az interneten:

[link]

Én magam homoszexuális vagyok és több ok miatt is szeretnék jogi úton reagálni Bencsik András kijelentésére.

(1) Homoszexuális emberként veszélyben érzem magam Magyarországon, amiért Bencsik András következmények nélkül mondhat ilyen dolgokat egy magyar TV csatornán, a Hír TV-ben.

(2) Úgy gondolom, hogy a tény, hogy Bencsik András ünnepli emberek megölésért, tulajdonképpen bűnpártolás.

(3) Nem szeretném hagyni, hogy megalázzanak bárkit is nyílvánosan a TV-ben azért, mert homoszexuális.

Kérdésem, be tudom-e perelni Bencsik Andrást, tudok-e jogi úton lépni az ügyben? A rendőrséget fel tudom-e hívni ennek ügyében, vagy más úton kellene őt beperelnem?

2023. márc. 29. 20:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
@7 es mar megy is a megfelemlites
2023. márc. 29. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
2023. márc. 29. 22:01
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
#15 zsidó vagyok szóval ezt a n@citémát azért benézted, viszont a homofóbiát nem tagadom.
2023. márc. 30. 07:37
 14/14 anonim ***** válasza:
82%
@16 A jelenlegi nyugatos széljobb simán Izrael-párti, adott esetben akár cionista. Nyugi, már zsidóként is lehetsz náci, csak úgy kell viselkedned, az meg meg is van.
2023. márc. 30. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!