Tehetek valahol feljelentést mert a rendőrök miatt opioid függő lettem?
Figyelt kérdés
A rendőrök elkaptak fűvel (ami egy természetes növény)és ezért elterelőre kellett járnom. Közben drogtesztek is voltak és hogy ezt elkerüljem átálltam a legálisan kapható herbál varázsdohányra. Ettől a szintetikus szertől viszont rosszul lettem és elvonásom lett, és hogy az elvonását túléljem frontint és tramadolt kezdtem szedni. Majd ezek miatt is elvonásom lett és kikötöttem a metadonnál. Most már talán a heroin jön mert nincs más. Mindez azért történt mert nem szívhattam a természetes füvet. Hol lehet ezért feljelentést tenni? Strasbourgon?2023. márc. 27. 16:43
11/13 anonim válasza:
de tok jo fejek voltak a zsaruk most is be vavyok szivva ha beszivok nem erdekelas szer meg a sima cigi sem. de Pestre akkor felek felmenni ha meglatok egy keket akaratomon kivul gyanakvoan viselkedek, meg full jozanon is. okozhatnak lelki sebet a zsernyakok
12/13 anonim válasza:
azerzem a helyzetet kedves kérdező vannak meg magyarorszagon is vannak piszkos zsetnyakok, pedig ahonnan en jottem, tobb a bűnöző rendor mint a az a bunozo aki nem rendőr
13/13 anonim válasza:
egyszoval kedves kerdezo f*ck the police, acab, meg ilyesmi.kivanom, hogy talald meg az egyensulyt, mar ha nem tul keso :/ koltozz le videkre mondjuk, vagy a legjobb egy tanyara ha nem mas ideiglenesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!