Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tehetek valahol feljelentést...

Tehetek valahol feljelentést mert a rendőrök miatt opioid függő lettem?

Figyelt kérdés
A rendőrök elkaptak fűvel (ami egy természetes növény)és ezért elterelőre kellett járnom. Közben drogtesztek is voltak és hogy ezt elkerüljem átálltam a legálisan kapható herbál varázsdohányra. Ettől a szintetikus szertől viszont rosszul lettem és elvonásom lett, és hogy az elvonását túléljem frontint és tramadolt kezdtem szedni. Majd ezek miatt is elvonásom lett és kikötöttem a metadonnál. Most már talán a heroin jön mert nincs más. Mindez azért történt mert nem szívhattam a természetes füvet. Hol lehet ezért feljelentést tenni? Strasbourgon?

2023. márc. 27. 16:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Sehol. Az a lehetőséged is meglett volna, hogy ne szívj semmit. Senki nem kötelezett, hogy bármit is szívj vagy szedj.
2023. márc. 27. 16:48
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Saját magad döntöttél úgy, hogy ezeket a szereket használod. Úgy is dönthettél volna, hogy nem kezded el egyiket sem.
2023. márc. 27. 16:48
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Nevetséges amit állítasz.

A részegség, vagy bódult állapot mindig önhibànak (és súlyosbító körülménynek) számít a bíróságon. Magyarul, te és csakis te tehetsz róla, ha ilyen állapotba kerültél. Neked kell arról gondoskodni, hogy ne történjen ilyen.

2023. márc. 27. 16:54
 4/13 anonim ***** válasza:
71%
Ittál volna inkább helyette sört.Az is legális.
2023. márc. 27. 17:05
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Ki kell koltozni Hollandiaba, ott nem zargatnak egy kis fuert. De igazabol mar szinte sehol sem Europaban.
2023. márc. 27. 17:13
 6/13 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem trollkodás, a világon nincs ilyen. Ha igaz, akkor simán csak akaratgyenge vagy, senki sem kényszerített, hogy drogozz.
2023. márc. 27. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem a rendőrök adták véletlenül a drogot?Azért,hogy legyen kit elkapniuk.Hogy biztosan legyen munkájuk.
2023. márc. 27. 17:44
 8/13 anonim ***** válasza:

Egyszer én is teljesítettem egy elterelést, mert elkaptak egy kis fűvel. Csak beszélgetni kellett, néha megkérdezték, hogy füvezek-e még, amire igennel válaszoltam és nem volt semilyen drogteszt. Utána még évekig szívtam, azért hagytam abba, mert beszerezhetetlenné vált, de eszembe nem jutot volna, hogy ha nincs fű elkezdek kábítószerezni.

Az elterelés egyébként nem volt gáz, engem a pártfogó sokkal jobban zavart, mert a rendőrökhöz hasonlóan bűnözőként kezeltek.

2023. márc. 28. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:
ilyen ez a szaros bürokrácia szakma
jan. 10. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
velem meg viccelodtek is egyszer mikor be voltam szivva ritka de vannak rendes fakabatok
jan. 10. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!