Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lelinkelitek nekem ezt?

Lelinkelitek nekem ezt?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy pl. ma is egy BKV ellenőr belém kötött hogy a diákom hátulján nincs az az érvényesítő matrica. Azért nincs rajta mivel már 5 éve nem kell, és nem is kapok a suliba. De ezt ők nem tudják, és kiszeretném nyomtatni és ha újra eljátszák ezt akkor az arcukba nyomni a határozatot! köszönöm
2010. okt. 7. 16:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Milyen határozatot?
2010. okt. 7. 16:27
 2/18 A kérdező kommentje:
azt hogy megszüntették ezeket a matricákat, hogy nem kell ráragaszgatni a diákigazolványra, szerintem már legalább 5 éve nem kell
2010. okt. 7. 16:30
 3/18 Réti bubuzér ***** válasza:
Hát amit le kell linkelni!
 4/18 anonim ***** válasza:
Miért nem kell rá?
 5/18 anonim ***** válasza:
nem kell rá érvényesítő matrica? meglepne, főleg ha még határozatot is találnál róla.
 6/18 anonim ***** válasza:
Akkor hogy igazolod, hogy érvényes?
 7/18 anonim ***** válasza:
A határozatot a bíróság adja ki ha majd perre kerül az ügy. Mi nem tudunk neked linkelni egy határozatot. Viszont azt papíron fogod kapni tehát nem kell linkelni, az orruk alá dörgölheted.
2010. okt. 7. 16:35
 8/18 A kérdező kommentje:
Az hogy 18 éves korig tanköteles vagyok, és ennek függvényében, érvényes a diákom. http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar.. ez nem hiteles link, de igazolja hogy nem beszélek hülyeségről
2010. okt. 7. 16:37
 9/18 A kérdező kommentje:
[link] megvan kösz a segítséget azért
2010. okt. 7. 16:40
 10/18 anonim ***** válasza:
43%
Nem segített senki, mert azt sem értettük miről beszélsz. Magadnak köszönd.
2010. okt. 7. 16:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!