10 év után milyen behajtási lépésekre lehet számítani az Intrum-tól?
Sziasztok!
Még 2013-ban dolgoztam üzletkötőként az Allianznál, de kb 3 hónap után ott is hagytam. A lényeg, hogy volt két nagyobb üzletkötésem ami után kaptam 250 ezer ft járulékot. Miután kiléptem az ügyfele fél év után felmondták a szerződésüket és az Allianz elkezdte visszakövetelni ezt a 250 ezret tőlem. Akkor nem lett visszafizetve. Azóta eltelt 10 év és most érkezett az Intrum nevű végrehajtó irodától, hogy 15 napon belül fizessek be 450 ezret (igen, 200al többet).
A kérdésem az lenne, hogy mire lehet számítani a továbbiakban ha nem fizetek? Csak egy régi 23 éves autó van a nevemen, arra is megpróbálhatják rátenni a kezüket? Egyáltalán mikor jöhet ez a lépés, hogy vagyontárgyakra tennék rá a kis haszonleső kezüket? Bejelentett munkahelyem nincs, (TB-t külön fizetem havi bontásban, a nyugdíjmegtakarításokat a család külön intézi).
Nagyon hálás lennék valaki olyan válaszáért aki a végsőkig kitartott és mi lett belőle. Köszönöm!:)
Én megkérdőjelezném, hogy mennyire jogos a követelés alapja
Szerintem még egy ügyvédbojtár is megnyerné a pert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!