Akik bírálják a magyar járványkezelést, azok szerint hogyan kellett volna a COVID ellen küzdeni?
Így is több mint fél évig (a 2020 tavaszival együtt 3/4) évig nem volt normális szociális életünk, semmi szórakozás, stb. Ennél jobban mit kellett volna lezárni? Mit kellett volna máshogy csinálni?
Kezdem azt hinni, hogy a lezárásoknak 0 értelmük volt.
Az immunrendszer nem gyengül se a maszktól se az otthonléttől. Az éhezéstől vagy más betegségektől szokott.
A sportolók teljesítményének semmi köze az immunrendszerükhöz.
#21 "Az immunrendszer nem gyengül se a maszktól se az otthonléttől."
De gyengül, mert sokkal kevesebb ingert kap. Bizonyított, hogy amelyik gyereket a szülei a széltől is óvják, steril környezetben nevelik fel, az sokkal betegesebb lesz.
"A sportolók teljesítményének semmi köze az immunrendszerükhöz."
Nem is írtam olyat, hogy lenne köze.
"De gyengül, mert sokkal kevesebb ingert kap. Bizonyított, hogy amelyik gyereket a szülei a széltől is óvják, steril környezetben nevelik fel, az sokkal betegesebb lesz."
Oké, értem hogy jót akarsz, de szerintem nézd meg még egyszer az immunrendszer működését a tankönyvben, mert részben igaz dolgokból vezetsz le egy inadekvát következtetést.
A fiataloknak nem kellet volna bulikázni menni meg társasági életet élni hanem otthon kellett volna maradni a hátsójukon tanulni és könyveket olvasni
Az összes társasági élet központot örökre be kellett volna zárni pl disco mozi büfé kifőzde edzőterem uszoda sportcsarnok
Nem bulikázni meg sportolni kellett volna hanem tanulni
28as
Én oltott vagyok és élek
Steril se vagyok mert akkor a cucc átlátszó lenne ami kijön nem pedig sűrű fehér
Szóval menj máshova az elméletekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!