Akik bírálják a magyar járványkezelést, azok szerint hogyan kellett volna a COVID ellen küzdeni?
Így is több mint fél évig (a 2020 tavaszival együtt 3/4) évig nem volt normális szociális életünk, semmi szórakozás, stb. Ennél jobban mit kellett volna lezárni? Mit kellett volna máshogy csinálni?
Kezdem azt hinni, hogy a lezárásoknak 0 értelmük volt.
1. Időben (már 2020 szeptemberében) be kellett volna vezetni a korlátozásokat. Zárt kapus meccsek, szórakozóhelyek bezárása, maszkviselés mindenhol ahol nem lehet távolságot tartani, stb.
2. Ha már beütött a krach, egész napos kijárási tilalom kellett volna, csak dolgozni, vásárolni, kutyát sétáltatni és orvoshoz menni - igazolással. És ezt be kellett volna keményen tartatni, és megtartani az intézkedéseket addig, amíg a veszélyeztetett lakosság nagy része be lesz oltva és nem a kínai f0ssal.
De mindkettő népszerűtlen döntés lett volna. Csak akkor kezdtek O1G-ék kapkodni, mikor már a fejükre borult a kaki.
Az este 8 órás bohóckodás kontraproduktív volt, de nem csak nálunk hanem a többi országban is, ahol ilyenhez nyúltak.
Szuper intézkedéseik voltak. Mindet felpontozom.
Automata telefonhívás a magyar sztármentőstől, hogy mossak kezet és maradjak otthon +10 egészségpont.
Felesleges regisztráció az oltás oldalon, mert később már nem ez alapján oltották az embereket, +10 egészségpont.
Mire oltást kaptam volna, már a covidot kaptam el, ezért inkább már nem is olttattam, +10 egészségpont.
Az oltás oldalon regisztrálásomra hivatkozva az oltáshoz és a járványhoz köze nincs politikai üzenetek érkezése +10 egészségpont.
Rengeteg, felesleges mennyiségű és drága lélegeztetőgép és oltás vásárlása nagyon sok pénzért és a felesleg egy részének emiatt elosztogatása +10 egészségpont.
Már 50 egészségpontom van, ami 50%, ezért már félig egészséges vagyok. Ezt mind a járványkezelésnek köszönhetem. Úgy örülök.
Nem kellettek volna az idióta lezárások, amiknek semmi értelme nem volt, ellenben rengeteg kárt okoztak. Durva látni, hogy még mindig van olyan, mint #12, aki elhiszi, hogy mindenféle még durvább diktatórikus lezárásokkal örökre le lehetett volna győzni a járványt. Nem lehetett volna! A végtelenségig nem lehetett volna fenntartani, aztán meg ugyanúgy beindult volna a covid.
A megoldás az lett volna, hogy ugyanúgy kezelik, mint a jóval komolyabb járványt okozó influenzát: kórházakban látogatási tilalom, aki beteg (nem mindenféle megbízhatatlan tesztekkel pozitívnak nyilvánított, hanem tényleg beteg), az nem megy közösségbe. Ennyi, semmi más nem kellett volna, pláne nem a rengeteg riogató féligazság, csúsztatás és hazugság.
"Ha nem lett volna a maradjotthon meg az idióta maszkozás, nem gyengült volna le az emberek immunrendszere a későbbi hullámokra"
Pontosan hogyan is gyengül meg az immunrendszer az otthonmaradástól és a maszkviseléstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!