Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Közszeméremsértésnek számít,...

Közszeméremsértésnek számít, ha egy nő (nem nudistastrandon) nem hord fürdőruhafelsőt (Mo.-on)?

Figyelt kérdés

És külföldön? Hol szabad, hol nem? A nudistastrandon miért szabad? Az nem ütközik jogszabályba? A feministák ezen is problémáznak? Hiszen a női mell nem számít nemiszervnek, illetve van pár férfi, akinek úgy néz ki, mint egy nőé. Tehát mivel különb a férfiaké?

Engem nőként zavarna, ha minden strandon félmeztelen nőket látnék, csak felmerül a kérdés.

Van egyáltalán erre a problémára megoldás? Minden értelmes véleményt szívesen fogadok.

2023. márc. 18. 11:50
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
27%
Feministáink, ti egyszerűen egy Álomvilágban éltek . . .
2023. jún. 4. 18:10
 32/43 anonim ***** válasza:
14%
Veletek vitázni egyszerűen Semmi értelme nincs.
2023. jún. 4. 18:10
 33/43 anonim ***** válasza:
45%
#31-32 na mi van, elfogytak az érvek? Vagy a nemlétező statisztikák?
2023. jún. 4. 18:14
 34/43 anonim ***** válasza:
0%

Amelyik nő vigyáz magára, az nagyon biztonságban van. Kész.

Egyik kedves lányismerősömet egyszer a cégében egy szünetben, szexuálisan zaklatta egy rámenős barom kolléga.

Rendszeresen kihívó, provokatív rucikban járt be...

Az eset után mar nem is gondolkodik a barátnőm azon, hogy legközelebb szexizzen, vagy ne szexizzen. Most már óvatos.

Ti is kedves feministáim. Ha pl. egy buli után egyszer megerőszakolnak titeket. Utána mar hiába elmélkedtek, ha már megtörtént Baj...

2023. jún. 4. 18:15
 35/43 anonim ***** válasza:
62%

#34 "Én magam férfi vagyok, és semmit nem profitálok a patriarchátusból.

Ha 2023-ban egyáltalán lehet még ilyenről beszélni..."

Ez az igazságos világba vetett hit, a halálfélelem csökkentése, alapvető attribúciós hiba, valamint az áldozathibáztatás elegye.

Erőszakot nem ruhák okoznak. Hanem erőszakolók. Ha ezeket az állatokat kivesszük a társadalomból akkor se lesz erőszak, ha mindenki anyaszült meztelenül járkálna 0/24.

2023. jún. 4. 18:18
 36/43 anonim ***** válasza:
35%

Az egy privát üzenet volt! Miért nem tartod ezt tiszteletben?

Egy rossz szót nem mondtam én neked. Mégis miért viselkedsz így?

2023. jún. 4. 18:27
 37/43 anonim ***** válasza:
81%
#36 bocs, igaz, nem azt akartam bemásolni, hanem a 34-es válaszból, ez tényleg az én hibám, nem szándékos volt. "Amelyik nő vigyáz magára, az nagyon biztonságban van" a válaszomban erre reagáltam.
2023. jún. 4. 18:30
 38/43 anonim ***** válasza:
Értem... Oké. De legközelebb kérlek, hogy jobban figyeljünk.
2023. jún. 4. 22:13
 39/43 anonim ***** válasza:
14%

,,Amelyik nő vigyáz magára, az nagyon biztonságban van.''

Itt elírtam, hibáztam. Elnézést kérek.

Azt akartam írni.

,,Amelyik nő vigyáz magára, az

nagyobb biztonságban van.''

Ezt az álláspontomat pedig továbbra is vállalom.

2023. jún. 4. 22:16
 40/43 anonim ***** válasza:
0%

Értem, amiket mondtok. De attól tartok, hogy szép lelkű idealisták vagytok...

Ez a világ egy szemét hely, ahol sajnos mindig voltak, és mindig is lesznek rosszindulatú/beteg alakok...

Ez a komor valóság. Őket pedig ha hiszitek, ha nem, nem érdemes a nőknek ráadásul még provokálniuk IS.

Magyarázhattok itt heteken keresztül a gyakorikerdesek.hu-n erről össze vissza elméleteket, de ha egyszer titeket elkap egy Harvey Weinstein..., akkor utána már hiába magyarázzátok.

2023. jún. 4. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!