Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem voltam bejelentve...?

Nem voltam bejelentve...?

Figyelt kérdés
Dolgoztunk egy vállalkozónak. Azt mondta,hogy bejelent minket stb stb... Mikor rá kèrdeztem mindig azt mondta,hogy folyamatban van a könyvelője intèzi. Aztàn dolgoztunk kb 2hónapot azt mondtam neki,hogy jó lenne,ha valami papírt adna. Aztán mindig azt mondta,hogy elfelejtette stb... Aztán egyszer csak azt mondta,hogy munkanèlkülinèl van olyan,hogy felvesz aztán fizeti az állam a pènzem nagyrèszèt. Ekkor rájöttünk,hogy nem intèzett semmit a bejelentéssel,de a munkanèlkülist elintèzte. Úgy volt,hogy 150e volt asszem a hivatalos papíron,hogy kerestünk,de alapból többről állapodtunk meg. Ès nem csak a 150e nem fizetgette ki,hanem azt se amibe megegyeztünk. Mondjuk 1,5hónap után mondtam neki,hogy ennyi volt. Hozta a papírt,hogy irjuk alá,mert siet a könyvelőhöz mert most kapjuk a penzt. Aztán az volt a papír,hogy átadta.(Meg volt olyan amikor azt mondta,hogy le kell adnia a papírt a könyvelőnek,de mèg az utalás nem jött meg .Tudok valamit tenni,hogy a pènzünk lássuk vagy esetleg azèrt,hogy ezt a patkányt kicsit helyre tegyèk?
2023. márc. 14. 17:16
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Feljelentést.
2023. márc. 14. 17:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Lenne èrtelme? Meg tudnánk valahogy bizonyítani? Mi nem csesznènk rá?
2023. márc. 14. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Hát azt én nem tudhatom, hogy te mit tudsz bizonyítani. Azt neked kell tudni.
2023. márc. 14. 18:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Mikkel es hogyan lehetne bizonyítani? Esetleg 2kollegám,messenger üzenetek.
2023. márc. 14. 18:06
 5/7 anonim ***** válasza:
75%

Hát például ezekkel.

Azt kell bizonyítanod, hogy dolgoztál. Hogy nem voltál bejelentve, azt a hatóság pontosan látni fogja.

2023. márc. 14. 18:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Èn nekem bajom lehet belőle?
2023. márc. 14. 20:13
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem igaz, amit állítasz, akkor lehet.
2023. márc. 14. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!