Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Miért védi a törvény a cigányo...

Miért védi a törvény a cigányokat? (A Nyíregyházi eset kapcsán vetődött fel bennem a kérdés)

Figyelt kérdés

Mindehol olvasni a nyíregyházi esetről, ahol 3 cigányból álló társaság bedrogozott és megpróbált megerőszakolni egy lányt a szórakozóhelyen.

A biztonsági őrök ezért kidobták őket.

Majd következő héten megint elakartak menni a szórakozóhelyre, viszont a kidobók nem engedték be őket, erre az egyik boxerrel megcsapta a másikat, és ebből lett a verekedés.

Erre most olvasom, hogy a kidobókat letartóztatták, a cigányok ellen meg tudtommal nem indult egyenlőre eljárás.

Akkor mégis mit kellett volna tenniük? Beengedni őket és hagyni, hogy balhézzanak vagy mit?

Miért védik ennyire látványosan a cigányokat?

2023. márc. 7. 11:33
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%

9: egy biztonsági őr nem verhet össze valakit, mint szódás a lovát, mert az már bűncselekmény

Tegyék őket ártalmatlanná, hárítsák el a támadást, de ne az legyen a normális, hogy a biztonsági őr büntetésként még össze is ver. Ez nem a munkája része.

2023. márc. 7. 12:11
 12/33 anonim ***** válasza:
52%
Egyik haveromnak is kiverték két fogát a biztonságiak. Kicsit részeg volt de soha nem balhézott. Akkor sem ezt többen látták. Aztán semmi nem lett az ügyből mert az egyik bizti boy rendőr volt.
2023. márc. 7. 12:16
 13/33 anonim ***** válasza:
26%
Nem a cigányokat, az áldozatot védi. Ha pedig valakit a földön fekve rugdosnak, az áldozat, tökmindegy hogy cigány vagy nem.
2023. márc. 7. 12:18
 14/33 Dzsonszi ***** válasza:
91%
Ha tényleg ez volt az előzménye akkor én cseppet se sajnálom őket. Ez a baj, hogy sok barom idióta módon viselkedhet az utcán, a rendőröknek semmi ráhatása nincs ellenük. Megy a kokero az utcán üvöltve belerúgva mindenbe aztán jogilag úgyse tudnak csinálni semmit vele. De ha két három rendőr kiverné egy két fogát, akkor már lehet a többi elfog gondolkozni hogy megéri e így viselkedni.
2023. márc. 7. 12:19
 15/33 Dzsonszi ***** válasza:
100%
Azt mondjuk hozzátenném hogy nagyon sok idióta barom bizti őr van, én is ismerek olyat akinek a bordáját repesztették meg a semmiért.
2023. márc. 7. 12:21
 16/33 anonim ***** válasza:
79%
Talán nem kellett volna balhézni. Mindenki tud normálisan bulizni csak ez génselejt nép nem.
2023. márc. 7. 12:34
 17/33 anonim ***** válasza:
40%

14

Ez nem így működik. Ha valóban lett volna előzménye főleg ilyen amit a kérdező kitalált, akkor előzetesben ültek volna. De ilyen nem történt.

2023. márc. 7. 12:37
 18/33 A kérdező kommentje:

Furcsa, hogy mennyire kivan emelve, hogy meglettek rugdosva a földön.

És?

Megakartak valakit erőszakolni, aztán boxerrel arcon csaptak valakit, gondolom ha bedrogoztak valakit, akkor ők is bevoltak, az ilyeneket kb lehetetlen csak az önvédelmi határon belül hatástalanítani, gondolom azért is lettek a földön megrugdosva, hogy nehogy valamelyik felálljon és elővegyen egy kést.

Az egész nem történt volna meg amúgy sem, ha megtanultak volna normálisan viselkedni, az ilyen embereket bárki sajnálja, hogy meglettek rugodsva?

Ha sikerül a nemi erőszakjuk, a legtöbb ember ugyanúgy megrugdosta volna őket, itt annyi a különbség, hogy szerencsére nem jött nekik ez össze, de legközelebb lehet összefog ha lecsukják a kidobókat.

2023. márc. 7. 12:40
 19/33 A kérdező kommentje:

Nem én találtam ki az előzményeket, mégis mi okom lett volna rá? :D

Szerintem önmagában a boxeres ütés miatt is járt volna a verés, szóval részemről az előzmény, amit szerinted én találtam ki csak ráadás.

2023. márc. 7. 12:41
 20/33 anonim ***** válasza:
0%

Inkább a magyarok a génselejtek. A romák nyilván nem ok nélkül kezdtek balhézni...

Rasszista!

2023. márc. 7. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!