Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A gps a kocsiban megőrült,...

A gps a kocsiban megőrült, Bácsbokodra vitt el Lónya helyett, ki a felelős, én vagy a gyártó?

Figyelt kérdés
Jogi választ és tanácsot várok. A feleségem ordít, ő sem ide akart jönni de hiába .....neki, nem hagyta abba.

2023. febr. 27. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tavaly Ausztriában Mallnitzba mentem. Vitt a GPS, plusz a telefonon is bekapcsoltam az útvonaltervezőt. Egy ideig minden szép és jó volt, aztán a telefonon elkezdett nőni a távolság, míg a GPS-en szépen csökkent. A GPS szerint 15km telefon szerint több, mint 200. És jött a meglepni. A GPS felvitt egy hegy tetejére, ahonnan vonattal lehetett volna átmenni Mallnitzba. Mehettem vissza több, mint 200km-t. Azóta mindig összehasonlítom a GPS, és a telefon álltál tervezett útvonalat.
2023. febr. 28. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Azok a bæszott nagy zöld táblák az utak mellett mire vannak?

Asking for a friend….🤦‍♀️

2023. febr. 28. 22:01
 13/15 anonim ***** válasza:

12-es, nálad a pont!

Aki ennyire bele van bu..., akarom mondani szerelmesedve a GPS-ébe, az halkan tegye fel magának a kérdést: mielőtt a GPS-ek megjelentek, vajon hogyan tájékozódtak a közlekedők ismeretlen utakon????

2023. febr. 28. 23:03
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 Nehezen.

Egyszer sikerült Budapest kellős közepén úgy elkavarodnom, hogy még "telefonos segítséggel" is csak annyira mentem, hogy végre eljutottam olyan utcába ahol volt egy induló autós aki segített onnan kikecmeregni. Aki béna, az béna. Akkor vettem két nagy térképet a kocsiba, hogy ha megint kiakad a telefonom és nem segít a GPS akkor is tudjak értelmesen közlekedni.

Kell néha a negatív tapasztalat hogy okuljon az ember és utána már előre gondolkodjon. Azóta mindig megnézem előre az útvonalat, hogy ha GPS nélkül kellene tájékozódnom akkor se legyen újra ilyen probléma.

De valljuk be, a GPS nagyon jó és könnyű használni, érthető ha hozzászokik az ember!

2023. márc. 1. 09:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Tényleg így van, fene ez a kínai gyártónak.
2023. márc. 1. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!