Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A gps a kocsiban megőrült,...

A gps a kocsiban megőrült, Bácsbokodra vitt el Lónya helyett, ki a felelős, én vagy a gyártó?

Figyelt kérdés
Jogi választ és tanácsot várok. A feleségem ordít, ő sem ide akart jönni de hiába .....neki, nem hagyta abba.

2023. febr. 27. 22:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Csakis a feleséged, nyilván megzavart a navigálásban.
2023. febr. 27. 23:06
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

"A gps a kocsiban megőrült..."

Nem tud olyat. Ha te megadsz neki egy úticélt, oda fog útvonalat tervezni, amíg ezt nem módosítod. Az ilyen IT hibáknál szokott úgy kezdődni a sztori, hogy "elállítódott a TV", "lekódolta magát a wifi", "valaki feltörte a fészbúkomat", "meghülyült a telefon", aztán a végén csak beismeri az egységsugarú felhasználó, hogy "valaki elnyomogatta, de én nem tudom, ki vót, én hozzá se nyútam, biztos a zasszony/gyerek".

2023. febr. 27. 23:08
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Te vagy a felelős, amiért akkora tökfej vagy, hogy vakon követed a GPS-t.

Remek, humoros cikkek szoktak születni arról, hogy a világ túlsó felén a hülye amerikai a folyóba is belevezeti a kocsiját, ha a GPS arra irányítja. Te kb. ez a kategória vagy.

2023. febr. 27. 23:09
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, ennek is meg van a szépsége.

Minket ősszel elvitt a GPS-em egy kistelepülésre várost nézni. A megadott cél egy nagyváros volt és szépen haladtunk is, amikor letérést mutatott - én meg követtem, nem ismertem az utat. Bevitt egy kisvárosba, ott megtetetett velünk egy teljes kört és visszahozott pontosan oda ahol beléptünk a kisvárosba, ugyanabba a félig lezárt kereszteződésbe - csak a másik útról visszafelé.

Na ott kikapcsoltuk és elölről kezdtük, akkor már eljutottunk oda ahová akartunk. Szerencsére nem siettünk és közben volt min jókat nevetnünk.

Ahogy akkor az én hibám volt mert én vezettem, itt meg a tied. Előbb meg kell nézni az utat rendesen és akkor feltűnik ha valami hiba miatt rossz hely felé vált el a GPS. Én elmulasztottam ránézni a térképre, gondolom te is. Ez az ára, hogy a GPS-re hagyatkoztunk ellenőrzés nélkül. :)

2023. febr. 28. 00:38
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Mivel a két hely közt van egy laza 380 km táv, így inkább örülj a csodálatos tájékozódási képességeidnek, hogy legalább az országot sikerült eltalálni.
2023. febr. 28. 01:59
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Mindig a felhasználó a hülye!
2023. febr. 28. 05:46
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

A leírás alapján ez tipikus PEBKAC vagy jelen esetben inkább PEBSAS hibának tűnik.

Emiatt a gyártó mentesül a felelősség alól.

2023. febr. 28. 07:37
 8/15 anonim ***** válasza:
Kitaláció a kérdés. Ekkora hibát egyetlen GPS sem képes ejteni.
2023. febr. 28. 14:37
 9/15 anonim ***** válasza:
Ezt hogy sikerült? Még ha Alsónémedi helyett Alsónémetiben kötöttél volna ki...
2023. febr. 28. 18:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én is nehezen hiszem el, ilyen nincs.

Még ha a GPS-ben volna valamilyen rendszerhiba is, akkor is azért nagyjából tudom merre van az úticél, legalább országrész gyanánt.

Bácsbokod lent van a Dél-Alföldön, Lónya pedig Északkelet-Magyaroszágon, majdnem az ukrán határnál...

2023. febr. 28. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!