Egy lányról van szó aki 16 éves és kényszer fogságba tartja az apja aki bántalmazza őt persze nem iszik meg semmi csak mentálisan is bent tartja a lányt túlságosan szigorú vele és a lány szeretne haza utazni rokonainál baratainál szeretne élni de az apja semilyen képen nem engedje őt el és nem is lehet rá szedni őt erre milyen jogai lehetnek a lanynak? Esetleg a rendőrség tudd ebbe segíteni?? Mentálisan és fizikálisan is bántalmazza !
Ha ez igaz lenne akkor nem itt irogatnál hanem tettetek volna lépéseket. Mert ha én felnőt lennék és tudnám azt hogy egy 16évest bántalmaz az apukája akkor lépéseket tennék. Föleg ha a 16 évessel tartanám a kapcsolatot. Vagy ha nem tudnám tartani akkor bemennék az iskolájába és ott beszélnékvele és vinném az igazgatóiba. Segítségért.
2023. febr. 20. 21:07
2/14 A kérdező kommentje:
De ő egyik ismerősöm és én is 18 vagyok mit tehetnénk?? Más nem tudd az egészről csak én
2023. febr. 20. 21:09
3/14 A kérdező kommentje:
És mivel külföldről költöztek át jelenleg nem jár iskolába
2023. febr. 20. 21:10
4/14 anonim válasza:
Értem hát ha 18éves vagy akkor mehetsz a rendőrségre. Jah ezt bízonyítanod is kell. Akkor mond meg a lánynak hogy vegyefel hangfelvételre amikor az apukája erőszakoskodik vele.. és küldje el neked azzal már indulhatsz is a rendőrségre. Ha a lány annyira megakarna szabadulni már meg tette volna föleg ha lenne k8hez mennie. Nem kell ahoz elengednie megszökik kérsegítséget és hívják a rendöröket. Ennyi. Lehet megis erőszakolja az apja ha ennyire nem engedi sehova meg bezárja akkor az apukának is van félnivalója.
2023. febr. 20. 21:15
5/14 anonim válasza:
Amúgy 16 vagyok de az tudom hogy igen a rendörség tud segíteni.
2023. febr. 20. 21:18
6/14 anonim válasza:
Vessző! Könyörgöm, használj vesszőket! Egy okádék volt ezt elolvasni.
Megoldás: amint járni fog iskolába, mert nyakra-fa#zra nem engedélyezik valakinek, hogy magántanuló legyen, mondja el az ofőnek, iskolapszichológusnak. Valakinek. A másik lehetőség, hogy megvárja, amíg betölti a 18-at, aztán szó szerint megszökik, bár akkor már rá is hívhatná a rendőröket, ha nem engedi, hiszen már nagykorú akkor már.
2023. febr. 20. 21:21
7/14 anonim válasza:
Az azert nem ugy megy, hogy 16 evesen csak ugy baratokhoz koltozhet. Az apja hazavitetheti a rendorokkel.
El kene menni a csaldsegitohoz, elmondani mi a szitu, aztan jo esetben hivatalosan el lehet veluk intezni, hogy rokonokhoz kerulhessen!
Sajnos kb amig ver nem folyik, ha fel is jelenti a sajat apjat, nem foglalkoznak vele nagyon...:(
Szoval en a csaladsegitonel probalkoznek elso korben.
2023. febr. 20. 21:27
8/14 anonim válasza:
Gyámhatóság,Rendőrség,esetleg olyan szervezetek amelyek ilyen ügyekre specializálódtak biztosan találsz a neten.Ő maga is kérhet segítséget a gyámhatóságnál, bemegy elmondja a problémáját, kérheti, hogy emeljék ki a családból.
2023. febr. 20. 21:28
9/14 anonim válasza:
"és a lány szeretne haza utazni rokonainál baratainál szeretne élni "
Ezt nem a 16 éves lány fogja eldönteni. Ez nem kényszer fogság.
Ha veri az apja vagy egyéb dolog van, akkor a gyámhatóságnak lehet szólni és ők kivizsgálják az esetet.
De ha te vagy a fiúja és az a bajod, hogy nem költözhet oda a lány, akkor van egy rossz hírem. Nem is fog.
2023. febr. 20. 21:28
10/14 anonim válasza:
Nem vagyok okádék, és az életem szintúgy nem az. 18 évesen illik tudni írni. Nem mondom, hogy tökéletesen, mindenki hibázik, de erre tényleg a legjobb szó az okádék. Egybefolyik az egész, hogy nélkülöz minden vesszőt. Ha már egy oldalon segítséget kérek, azt normálisan írom le, nem odahányva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!