Példát kell statuálni a Pesten randalírozó szélsőbalos csőcselékek büntetésében?
XDXDXD
Addig örülj amíg a szélsőbal nem elég erős ahhoz, hogy az utcán randalírozzon.
Visszasírnád a 2006-os szélsőjobbos balhét. A szélsőbal ha beindul, nem áll le.
"szélsőbal ha beindul, nem áll le."
Aha.
Kik?
40 kilós maszkos hülyegyerekek?
Majd rájössz, ha most leütnek pár meleget meg zsidót, majd akkor is ilyen jó poén legyen, de akkor ti fogtok a legjobban visítani.
"Aha.
Kik?"
BLM. Antifa.
De magyar viszonylatban én sem tudok mondani, és a kérdező sem hozza már elő azokat a "Pesten randalírozó szélsőbalos csőcselékek"-et.
A náciknak most tulajdonképpen mi bajuk van?
Én már kezdem elveszteni a fonalat.
Az a baj, hogy nácikat vertek, vagy az, hogy az antifák vertek meg valakiket?
"Az a baj, hogy nácikat vertek, vagy az, hogy az antifák vertek meg valakiket?"
Az őnjelölt erőszakos igazság osztokkal, akik már azt is nácinak tartják aki nem ért egyet a viselkedésükkel. Pl. Te.
De most nekem éppen az a bajom hogy a kérdező nem mondja meg hogy milyen pesten randalirózo szélsőbalosokrol beszélt. Pedig erre amugy kiváncsi vagyok.
Nem értem, hogy a nácik miért panaszkodnak, az antifák csak jó fejek akartak lenni, hogy minél élethűbbé tegyék a náciknak a kitöréses emléktúrát, valódi veszély, valódi támadások, stb., hogy igazán autentikus élmény legyen.
És ez a hála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!