Vásároltam egy legelőnek minősített erdős területet. Kell rá favágási engedély?Ha igen,merre érdeklődjek?
Gondolom hogy nemkell
Ha nem erdô
Nem termèszetvèdelmi hely ès eleve legelô
Az a fa ami nôl rajta a tied ès azt csinàlsz vele amit akarsz
A helyi erdészt kérdezd.
Még a föld végi fasorra is kell engedély, szerintem ilyenre is.
Na most az van kedves kérdező, hogy az erdészet nem véletlenül, unalomból ültetett oda fákat. Hanem mert a klímakatasztrófa szélén táncolunk, mert annyira nem maradt fa, pont az ilyen hozzáállású emberkék miatt.
Ha a hivatalnak van egy csöpp esze, ott helyből átminősíti erdőnek és védelmet tesz rá. És akkor az ilyen frusztrált arcok akik ártatlan, védtelen növényeken akarják kiélni gyilkolási hajlamaikat amiért kiskorukban verték őket otthon meg a suliban, meg is pukkadhatnak akár.
8
Eggyetértek veled :D
A többiekkel viszont..hátt nemis tudom
Részben igen
Részben pedig ugye fakitermellés miatt is ültetnek erdőket nem..?!?
És azért is kivágják a fákat hogy frissitsék az erdőt és ujra beültessék
Amugy tök jó olvasni ezeket a szentfavédőket :D
Kíváncsi lennék ha egy fa ami veszélyes és rég ki kellet volna vágni…elviszi a tetőt vagy a kocsitolat neadj isten valakit agyonnyom..vajon akkor is “testel”òvnátok a fákat és pont leszarnátok ha az a favágò erdész vagy jòzan praszt aztmondja hogy azt a fát kikell vágni..?
Én jòmagam reengeteg sok fát kivágtam már
És qva sokat ültettem is..
Melyik nagyvárosi betonmajom ültetett el akár egy kiba..ott magot is..?és hány ilyen majom bőg a fákért amikhez közük se nincs…divatmajmok
6os
De az olyanok miatt is mint ti…
Te mennyire veszed ki a részed a fapòtlásbol…?
9es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!