Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Molesztálás évekkel később?

Molesztálás évekkel később?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon roviden, volt munkahelyemen a fonokok rendszeresen bekuldtek a gyerkoceiket, kb 5-10 csaladrol van szo. Megalazas keppen gyakran kellett kitorolni a fenekuket, meg haosnlo dolgok. Ezekrol video keszult. Ha barmikor bosszuhadjaratot inditananak es ramfognak, hogy ezek nem beleegyezett dolgok, de nekem alapvetoen sosem voltak ilyen ugyeim (normalis ember vagyok) akkor az a teny, hogy ok mind jo baratok, illetve hogy fizikailag elhoztak oket a munkahelyemre elegek ahhoz hogy bizonyitsam, meg ha nem is latszik a videokon, hogy ezekre megkertek engem? Egyebkent nagyon sok ideig dolgoztam ott. No vagyok.

2023. febr. 8. 15:14
 1/3 A kérdező kommentje:
Amit kihagytam, hogy gyakran mondattak fel a kisgyerekekkel, hogy loptak a nadragjukban, ilyenkor le kellett huznunk nekik.
2023. febr. 8. 15:15
 2/3 A kérdező kommentje:
De csak rolam keszult video.
2023. febr. 8. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:
86%

Kezdetnek az ártatlanság joga megillet. Nem fajtalankodtál velük meg semmi, hanem te csináltad azt, amit a szülőknek kellett volna.

Gondolom ilyen nem volt a munka leírásodban. Téged emberi méltóságodban megaláztak. Ha feljelentést tesznek akkor ott kezdődik, hogy a szülő videózott. Miért hagyta, ha valóban az volt a helyzet?? Ez ugye bűnrészesség lenne, ha téged is elítélnének.

De ugye nem lenne ilyen. Viszont, te utána a felvételekkel olyan összeget akaszthatnál le róluk amilyet nem szégyelsz, ha van egy jó ügyvéded.

2023. febr. 8. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!