Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Női kommandósok léteznek?

Női kommandósok léteznek?

Figyelt kérdés
nem vagyok az a "férfiaké a világ" tipus, de egyszerűen nem tudom elképzelni hogy létezhetnek e női kommandósok, majd eszembejutott hogy én még életembe nem hallottam arról hogy amerikában, európába vagy bárhol lennének női kommandósok! szóval megkérdezem: vannak e női kommandósok?

#jog #nő #állam #kommandó #nőikommandó
2023. febr. 6. 06:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ő is olyan gyönge, és elesett 🤣😂

[link]

2023. márc. 7. 13:09
 22/27 anonim ***** válasza:
69%

Egy katonai kiképzés és a harcikörülmények nem keverendőek a súlyemeléssel vagy tiktok villogással.

Egy 120 kilós testépítő férfi se lehet zöldsapkás. És fogadni mernék hogy ezek a csajok nem tudnának lefutni mondjuk 10km-t, sőt ilyen hatalmas izomzattal képtelenek olyan mozgásra, ami egy katonának szükséges.

Én azt mondanám, hogy egy edzett, egészséges, natural férfi mondjuk 90kiló és 185cm. Egy nő ugyanilyen tulajdonságokkal kb 170cm és 65kg.

Amúgy lehet hogy megnézek egy ilyen videót mert érdekes téma.

2023. márc. 7. 13:12
 23/27 anonim ***** válasza:
Egyébként a briteknél van egy zöldsapkás nő, de nem engedik a frontra mert veszélyes lenne férfiakkal küldetésre küldeni - ez a hivatalos megfogalmazás.
2023. márc. 7. 13:14
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Az ókprban is voltak férfiak ellen küzdő gladiátorok, és női harcosok, kalózok, stb.. akik egy mai hadszínternél kegyetlenebb körülmények között teljesítette, és egyébként a kérdés arra vonatkozott, hogy el tud-e cipelni egy csaj egy pasit, vagy sem, és erre a válasz, tök mindegy, hogy mennyit beszélünk mellé, az, hogy igen, rengeteg csak van, aki röhögve elvinne ölben is. Ennyi!

Ráadásul a kommentelő által belinkelt videókon még csak nem is hegyomlás germán csatakancák vannak, hanem tök szép csajok

2023. márc. 7. 13:18
 25/27 anonim ***** válasza:
Ennyi 🙂
2023. márc. 7. 14:44
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy mennyire könnyen roggyan a férfi önérzet! Szabályos rettegést okoz sokaknak egy erős nő létezésenek puszta tudata, amit tagadni kell akkor is, ha a saját szemükkel látják, hogy lányok 200 kilót emelgetnek vígan. Nyilván baromi sok edzés van mögötte, de ez nem vàltoztat magán a tényen
2023. márc. 7. 14:47
 27/27 anonim ***** válasza:

KRAV MAGA

Nőknek

[link]

Ez egy izraeli kommandós önvédelmi módszer

Egyéb iránt a téma évtizedek óta eldöntetlen.

[link]

2023. ápr. 9. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!