Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Női kommandósok léteznek?

Női kommandósok léteznek?

Figyelt kérdés
nem vagyok az a "férfiaké a világ" tipus, de egyszerűen nem tudom elképzelni hogy létezhetnek e női kommandósok, majd eszembejutott hogy én még életembe nem hallottam arról hogy amerikában, európába vagy bárhol lennének női kommandósok! szóval megkérdezem: vannak e női kommandósok?

#jog #nő #állam #kommandó #nőikommandó
2023. febr. 6. 06:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
77%
Léteznek.
2023. febr. 6. 07:13
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Izraelban pl biztosan vannak, de USA-ban sem kizárt szerintem.
2023. febr. 6. 07:43
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lennének? Ha végig tudják csinálni a kiképzéseket ....
2023. febr. 6. 08:28
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskoromban kommandós akartam lenni. (Nő vagyok.)
2023. febr. 6. 08:49
 5/27 anonim ***** válasza:
70%

Férfiakkal vegyítve kizárt, a maximális hatékonyság a cél a feladat folyamán.

És minden egyéb más kilengés is kizárt, a csapat épségét kockáztatná bármilyen lazaság.

2023. febr. 6. 09:12
 6/27 anonim ***** válasza:
77%

Azt hallottam azért nem alkalmazzák őket, mert fizikailag nem bírják el a bajtársaikat a felszereléssel együtt.

Tehát egy 60 kilós nő 10 kiló felszereléssel nem fog egy 90 kilós férfit felvenni és biztonságba vinni. Sajnos ezért alkalmatlanok az ilyen szolgálatra. Külön női kommandónak meg semmi értelme.

2023. febr. 6. 09:31
 7/27 anonim ***** válasza:

A BV elit egységénél van:

[link]

[link]

2023. febr. 6. 22:31
 8/27 Senior Séf ***** válasza:
67%
Fizikailag éppen bírhatják, de azt nem kellene elfelejteni, hogy ilyen helyekre nagy fokú agresszivitás szükséges, az pedig a nőkbe evolúciós okokból messze nem szorult annyi, mint a pasikba, akiknek ősidők óta a vadászat, az ölés, a horda megvédése volt a dolga.
2023. febr. 12. 17:56
 9/27 anonim ***** válasza:
Sok nő fasírtot csinálna egy fasziból, ma már elég felmenni egy TikTokra, és megnézni mire képesek komolyan edző csajok, teljesen naturálba is, ráadásul sok csak háromszor olyan agresszív tud lenni, mint egy átlag pasi!
2023. márc. 7. 10:57
 10/27 anonim ***** válasza:
50%

9# Akkor rakj a 160 centis, 60 kilós nő hátára egy 90 kilós fickót 30 kiló felszereléssel és meglátjuk milyen messze jut vele.

Vagy ilyen helyzetben a pasi megmenti a csajt, a csaj meg majd jól elszalad?

2023. márc. 7. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!