Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hova menjek ezzel, rendőrség?...

Hova menjek ezzel, rendőrség? 16/F

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, és valaki elkezdett egy kamu facebookról zaklatni üzenetben. Olyanokat ír, hogy "megdöglesz b*zi", meg hasonlókat csak még csúnyább szavakkal. Nagyon félek, hogy mi van, ha tényleg komolyan gondolja.

Szerintem valaki a suliból áll mögötte (10. osztályba járok), de fogalmam sincs, ki lehet az. Viszont a tanárok nem tudják, hogy nem vagyok heteró, és mivel tudom, hogy többen közülük elég homofób nézeteket vallanak, így nem is szeretném, hogy megtudják. Illetve a szüleim sem tudják még, ők is nagyon kiakadnának.

Lehet így a rendőrséget értesíteni anélkül, hogy a szüleim és a tanáraim megtudnák?

2023. jan. 29. 16:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A szüleim semmiképpen nem tudhatják meg. Gyűlölnének érte, ők nagyon vallásosak, nem akarom elveszíteni őket.

Tiltottam már ezt a zaklató profilt, de másnapra csinált újat. A suliból elméletileg 3 osztálytársam tudja, hogy meleg vagyok, 2 lány, 1 fiú. Ők a legközelebbi barátaim, megbízhatóak, nem adnák tovább senkinek. Viszont azt ők is mondták már, hogy másoktól visszahallották ezt rólam, szóval lehet, hogy sokan sejtik. Pletyka az van róla.

2023. jan. 29. 17:40
 12/12 anonim ***** válasza:
62%
Hát sajnálom amúgy, hogy ilyenek a szüleid. Remélem minél hamarabb el tudsz tőlük szakadni.
2023. jan. 31. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!