Pusztán elméleti kérdés, de oroszrulettet játszani törvénytelen?
10
Ha rávesz téged,akkor valószínűleg egyedül gyáva megtenni.Ezért lényegében abban az esetben is segítséget nyújtasz neki.
"Ha rávesz téged,akkor valószínűleg egyedül gyáva megtenni.Ezért lényegében abban az esetben is segítséget nyújtasz neki."
Ez szerintem sem normális dolog, de tulajdonképpen eléggé ingatag érvelés, hogy VALÓSZÍNŰLEG nem tette volna meg, de így megtette. Eleve az orosz rulett lényege, hogy nem tudod előre, ki hal meg és ki nem. Szóval ha 1 halálig mennek (WTF ha egyik meghal, a másik önmagával játszhat tovább és úgy halhat max meg), akkor senki se tudja előre (ha jól játszanak), hogy ki hal meg és ki nem. Esetleg mindketten meghalhatnak/ vagy mindketten túlélhetik akár.
"Öngyilkosságra felbujtás büntethető lehet."
És ha a 6 kapacitású tárba tesznek 1 töltényt és csak egyszer húzzák meg a ravaszt, az is öngyilkosságra való felbújtás? Mi van, ha egyikük se halna meg?
Szerintem se normális, de érdekes dolog ez erkölcsileg, meg akárhogy is!
"Ha rávesz téged,akkor valószínűleg egyedül gyáva megtenni.Ezért lényegében abban az esetben is segítséget nyújtasz neki."
Tudom, ez furcsán hangzik, de aki orosz rulettezik nem eredendően kötelezően akar öngyilkos lenni. Másrészt nehogy amiatt legyen egy dolog bűncselekmény, mert valaki szerint máshogy nem lett volna öngyilkos valaki.
Szerintem sem normális dolog ez, de attól amit az előbb írtam és az azelőtti kommentemben, azok még igazak. Nem normális dolog ami a kérdésben szerepel szerintem se, de attól még a kommented nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!