Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit hisztiznek az emberek,...

Mit hisztiznek az emberek, mikor a kamera utolsó centijébe belelóg a fülük egyharmada?

Figyelt kérdés

Le akartam ma fotózni messziről a Deák Téren az MJ fát, és odajön egy random bácsi, hogy én ezt hogy képzelem, hogy őt veszem? Mondtam neki tök illedelmesen, hogy elnézést, de egy kicsit álljon arrébb, és akkor nem lesz benne a képben. Erre elkezdett hisztériázni, hogy Úristen, mit képzelek én magamról, ki engedte meg, hogy őt felvegyem, mindjárt összetöri a kamerámat is.

Közterületen tudtommal szabad fényképet készíteni engedély nélkül, aki meg nem akar rajta lenni, annak nem kell a kamera közelébe se menni. Ennyi.

Amúgy meg ha tényleg benne lett volna, mit hisztizik rajta? Ott van az egyik képem, max letörlöm a francba, úgysem rá vagyok kíváncsi, hanem arra a fára.

2023. jan. 15. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Biztos piszkos a fülük.
2023. jan. 15. 18:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem mindenki képzett jogász, mint te.

Neked van igazad amúgy, közterületen szabad fotót készíteni, és ezen bárki rajta lehet, ha nem direktben ő a kép szereplője, hanem csak egy véletlenszerűen rákerült személy, aki pont ott volt.

2023. jan. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!